Διαμάχη Ειρήνης Στεφάτου με τον πρόεδρο του γηροκομείου για την αποκλειστική

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 12:13

Διαμάχη Ειρήνης Στεφάτου με τον πρόεδρο του γηροκομείου για την αποκλειστική

Μεγάλα προβλήματα στο γηροκομείο αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό η Ειρήνη Στεφάτου, της οποίας η μητέρα βρίσκεται τρόφιμος στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Η κα Στεφάτου εδώ και εβδομάδες αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα με την αλλοδαπή αποκλειστική (Ρουμανικής καταγωγής) που είχε αναλάβει την μητέρα της και σύμφωνα με την ίδια δεν την φρόντιζε ως έπρεπε.  

Μάλιστα, η διαμάχη της κας Στεφάτου με την διοίκηση του Γηροκομείου και τον πρόεδρό του κ. Μάκη Αποστολάτο κορυφώθηκε, καθώς με τη δικαιολογία ότι είναι «επιθετική» και «ανήσυχη» (η κα Στεφάτου υποστηρίζει ότι όλα αυτά δεν ισχύουν καθώς έχει και τη γνωμάτευση ψυχολόγου που την εξέτασε), η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή και από την αλλαγή που έχει επέλθει, να έχει καταπέσει ψυχολογικά και να μην σιτίζεται κανονικά.

Η κα Στεφάτου από την πλευρά της ζητάει από τη διοίκηση του γηροκομείου να αλλαχθεί η αποκλειστική που φροντίζει την μητέρα της, ενώ έχει μιλήσει και με μέλη του ΔΣ του γηροκομείου ώστε να γίνει ένα διοικητικό συμβούλιο γι' αυτό το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει. Μέχρι τώρα όμως δεν έχει διεξαχθεί.

Η υπόθεση αυτή τη στιγμή έχει φτάσει μέχρι την Εισαγγελία Κεφαλονιάς και όπως φαίνεται θα έχει και συνέχεια.




00 inkefalonia general ad 300X250