ΠΙΝ: Σήμερα η ημερίδα για πρωτογενή τομέα, αγροδιατροφή και γαστρονομία στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 21:49

ΠΙΝ: Σήμερα η ημερίδα για πρωτογενή τομέα, αγροδιατροφή και γαστρονομία στο Αργοστόλι

Σειρά Ημερίδων διοργανώνει την προσεχή εβδομάδα η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Eνδιάμεση Διαχειριστική Αρχή) στις Περιφερειακές Ενότητές της στο πλαίσιο προετοιμασίας της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της ΠΙΝ για την επόμενη Προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Των ημερίδων αυτών έχει προηγηθεί ένας κύκλος συναντήσεων εργασίας σε όλες τις Περιφερειακές ενότητες τον Αύγουστο 2013 καθώς και οι προσωπικές επαφές και συζητήσεις με επιχειρηματίες σε κάθε νομό ώστε να καταγραφούν οι προτάσεις, οι δυνατότητες, οι ιδέες για μια «έξυπνη» καινοτόμα επιχειρηματικότητα που είναι άλλωστε και στο επίκεντρο της Στρατηγικής αυτής.

Ο νέος κύκλος ημερίδων θα περιλαμβάνει στοχευμένη θεματολογία, διαφορετική σε κάθε Περ. Ενότητα, και πιο συγκεκριμένα

-  στη Ζάκυνθο : «Τουρισμός- Περιβάλλον & Πράσινη Οικονομία»

-  στην Κεφαλονιά: «Πρωτογενής τομέας, Αγροδιατροφή & Γαστρονομία»

- στη Λευκάδα: «Θαλάσσια οικονομία», και

- στην Κέρκυρα : «Τουρισμός, Πολιτισμός & Δημιουργική Οικονομία».

Τις σύντομες εισηγήσεις στις ημερίδες θα παρουσιάσουν τόσο δημόσιοι φορείς όσο και τοπικοί επιχειρηματίες σχετικοί με το ειδικότερο θέμα ενώ καλούνται να τις παρακολουθήσουν συμμετέχοντας ενεργά στη διαβούλευση οι τοπικοί επιχειρηματίες, οι φορείς επιχειρηματικότητας, οι αυτοδιοικητικοί και οι παραγωγικοί φορείς.

Στην Κεφαλονιά, η ημερίδα με θέμα «Πρωτογενής τομέας- Αγροδιατροφή & Γαστρονομία» θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στο Δημοτικό θέατρο «Κέφαλος».

 




00 inkefalonia general ad 300X250