Αιχμηρή απάντηση Βαγγέλη Λουκέρη σε δημοσιεύματα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 10:25

Αιχμηρή απάντηση Βαγγέλη Λουκέρη σε δημοσιεύματα

Στις σημερινές ακραίες πολιτικά, οικονομικά, και κοινωνικά καταστάσεις που βιώνουμε όλοι, η κριτική που ασκείται προς οποιαδήποτε οργάνωση, κόμμα, πρόσωπο, είναι και αποδεκτή και επιβεβλημένη, όταν δε προέρχεται από μαχόμενα στελέχη της κοινωνίας και του τύπου είναι και ευπρόσδεκτη, και στο μέτρο του δυνατού η Νομαρχιακή Οργάνωση Κεφαλονιάς και Ιθάκης προσπαθεί, μέσα από αυτές τις κριτικές, να αφουγκραστεί τον παλμό της κοινωνίας και να τον μεταφέρει στα όργανα του κόμματος στο οποίο ανήκει. Επειδή λοιπόν τοπικό ηλεκτρονικό μέσο ασχολείται με την λειτουργία της ΝΟΔΕ Κεφαλλονιάς και Ιθακης βάλοντας συγχρόνως κακοβούλως κατά του προσώπου μου, τις οικογένειας μου και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω.

Τόσο εγώ λοιπόν, όσο και όλα τα μέλη της οικογένειας μου, αγωνιζόμαστε στον ιδιωτικό τομέα και δεν χρησιμοποιήσαμε ποτέ τις πολιτικές μας θέσεις για να σιτιστούμε στο δημόσιο ή στο Δημοτικό πρυτανείο.

Αντίθετα ο υβριστής, σχετικά πρόσφατα και μετά από παλαιοκομματικού τύπου παρέμβαση τέως κυβερνητικού και νύν υψηλότατου τοπικού αυτοδιοικητικού παράγοντα, μισθοδοτείται από τον κυβερνητικό κορβανά.

Θα πιθανολογήσω δε, ότι ο φόβος της απόλυσης αποτελεί το κίνητρο του υβριστικού κειμένου, προκειμένου ο ίδιος χορηγός να του εξασφαλίσει στο μέλλον τη σίτιση του στο Δημοτικό Πρυτανείο.

Η ΝΟΔΕ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης λειτουργεί με δημοκρατικές διαδικασίες και πάντοτε με ανοικτές πόρτες σε όλα τα μέλη του κόμματος που θέλουν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της.

Προφανώς βεβαίως, ούτε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ούτε και κανείς άλλος μπορεί να υποχρεώσει αυτούς που συστηματικά απουσιάζουν από τις συνεδριάσεις να προσέρχονται σε αυτές, ή να καταβάλλουν τις συνδρομές τους ή να μην δυναμιτίζουν συνεδριάσεις εργασίες που έχει ζητήσει το κόμμα ή να στηρίζουν με "το στανιό" τις κυβερνητικές πολιτικές.


Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, ο συντάκτης του υβριστικού κειμένου κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ότι συνεδριάζει με συμμετοχή φίλων και συγγενών, προσπαθεί, ανεπιτυχώς, να καλύψει αυτούς, ευτυχώς ολίγους, που θεωρούν ότι η συμμετοχή τους στο κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι "αλα κάρτ" και μόνον για να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα χωρίς να ανταποδίδουν τα οφειλόμενα στο κόμμα που τους ανέδειξε.

Επίσης υποβολιμαίες είναι τόσο η τοποθέτηση του συντάκτη του υβριστικού κειμένου όσο και της παρεούλας του, σχετικά με το πρόσωπο που επελέγη για την θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Αργοστολίου αφού η επιλογή έγινε από ανεξάρτητη επιτροπή με πρόεδρο εκπρόσωπο του ΑΣΕΠ η οποία αξιολόγησε όσους Κεφαλλονίτες ή άλλους αυτοβούλως υπέβαλαν αίτηση για την κατάληψη της θέσης.

Τέλος ο υβριστής, τόσο εμέ όσο και της Νέας Δημοκρατίας, αντί να ερμηνεύει δικές μου δηλώσεις για τους ετεροδημότες, θα ήταν καλλίτερο να αναλογιστεί ο ίδιος τί οφείλει τόσο σε συγκεκριμένο ετεροδημότη όσο και στην Νέα Δημοκρατία και πως τους φέρεται, γιατί ο τόπος είναι μικρός και όλοι γνωρίζουμε.

Αργοστόλι 16 Οκτωβρίου 2013

Βαγγέλης Λουκέρης
Πρόεδρος ΝΟΔΕ
Κεφαλλονιάς @ Ιθάκης




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250