Απάντηση στον Λούκα Νιφοράτο

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 00:41

Απάντηση στον Λούκα Νιφοράτο

Απάντηση υπήρξε απο την Αριστέα Χαριτάτου στο Δελτίο Τύπου του κ. Λούκα Νιφοράτου. Παρακάτω Πολύ μπερδεμένα μας τα γράφει ο κ. Νιφοράτος.... Αλλά ξέχασα, προσπαθεί κατόπιν εορτής να διορθώσει το όποιο λάθος κ να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα ! Πολύ καλά διαβάσατε!

 

Λοιπόν, πάμε!

- Το εμαιλ στο οποίο αναφέρεται ότι του έστειλε η κα Κατσαϊτη, ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ, κ. Νιφοράτε !

- ΟΥΔΕΠΟΤΕ αναφέραμε ΕΜΕΙΣ, τα "παπαγαλάκια", ότι ο καπετάνιος του φέρυ-μπωτ ΖΗΤΗΣΕ 1000 Ε, αλλά τα δικά σας "παπαλάκια".... Και αναφέρομαι σε αυτά που ήσασταν ...αγκαζέ!

Ξέρουμε πολύ καλά το ήθος του Καπετάνιου μας κύριε Νιφοράτε και δεν περιμέναμε ΕΣΑΣ να μας πείτε ποιός ζήτησε και ποιός όχι "φακελάκια".... Αυτά είναι τα του κύκλου σας !!!! Καταλαβαίνετε πολύ καλά.....

Αυτός που διατυμπάνιζε στο Λιθόστρωτο, έξω από την πόρτα της Εκκλησίας

ότι ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ζήτησε "φακέλωμα" είναι το δικό σας "παπαγαλάκι" και ευτυχώς ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ, να διαδίδει με φωνές ότι ο καπετάνιος του φέρυ ζήτησε 1000 Ε, ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ και ακόμα μιά εκπρόσωπος ΜΜΕ !!!!!

- Επίσης το εμαιλ στο οποίο αναφέρεστε, το οποίο δεν είναι καν εμαιλ (για του λόγου το αληθές), ΔΕΝ ΕΣΤΑΛΘΗΚΕ ΠΡΙΝ αλλά ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗς ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΔΡΑΠΑΝΟ......

- Και επειδή έχετε σίγουρα μπερδευτεί ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ και ούτε έχω "ΧΟΡΗΓΙΕΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, όπως κάποιους άλλους !!!!!!!

- Επίσης αυτή η κυρία, τίμησε την Λιτανεία της Εικόνας, σε όλη την διαδρομή με χαμηλωμένο το βλέμμα , σε αντίθεση με εσάς που γυρέψατε την προβολή και τα φώτα του φωτογραφικού φακού !!!!! Οπότε, η ντροπή είναι δική σας....

Και τέλος, όλο το Αργοστόλι, διαδίδει τα κακοπροαίρετα σχόλια, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΦΗΣΑΤΕ να κυκλοφορήσουν!!!!!! Σχετικά πάντα με το φέρυ και τον Καπετάνιο του !!!

- Και όσο για το αν έχετε ορκιστεί να μην "απαντάτε σε δημοσιεύματα", νομίζω ότι δεν ισχύει, μιάς και συνεχώς βγάζετε δελτία τύπου.... Και το χειρότερο;;;; Αντί να τα στέλνετε από το προσωπικό σας email ή από το email του Δήμου Κεφαλονιάς (μιάς και είστε Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου" τα ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EMAIL ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ !!!!!!!!

ΑΥΤΑ για την ώρα και αν χρειαστεί θα επιστρέψουμε.......

Με εκτίμηση

το "παπαγαλάκι"
Αριστέα Χαριτάτου

Παρακάτω η επιστολή του Λούκα Νιφοράτου

Μετά από ενημέρωση που είχα από την κα Ελπίδα Κατσαϊτη, Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου Κεφαλλονιάς, για μήνυμα το οποίο δέχτηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την κα Χαριτάτου Αριστέα αλλά και αργότερα το μήνυμα αυτό αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα που αρθρογραφεί η συγκεκριμένη κυρία, το οποίο αφορά τη μη μεταφορά της Ιερής Εικόνας Παναγίας Δραπανιώτισσας με το F/B, διαμαρτύρομαι έντονα και διαψεύδω έντονα τα παρακάτω:

1. Ποτέ δε άκουσα τον κ. Βούτο να αναφέρεται σχετικά με τον καπετάνιο του F/B στις σχέσεις του μαζί μου.
2. Ποτέ ο πλοίαρχος του F/B δε ζήτησε από μένα χίλια (1000,00€) ευρώ για να κάνει το δρομολόγιο το οποίο αναφέρει η κυρία, ότι διατυμπανούσε ο κ. Βούτος., αλλά, απλούστατα , σαν καπετάνιος με ευθύνες δεν αποφάσισε να κάνει αυτό το δρομολόγιο , κάτι που έχει όλο το δικαίωμα – βάσει του Νόμου- να πράξει, προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια του πλοίου και των επιβαινόντων.
Επομένως, οι λάσπες ότι ο πλοίαρχος ζήτησε "λάδωμα" ανήκουν σε άλλες εποχές.
3. Δε γνωρίζω κι ούτε με ενδιαφέρει από πού και ποιοί προωθούν αυτές τις προβοκάτσιες. Είναι ντροπή και αίσχος να καπηλεύονται τέτοιες ιερές στιγμές για να επωφεληθούν πολιτικά. Είναι πολύ μικροί.
Τέλος, προσβάλλουν το ναυτικό μας επάγγελμα που έτυχα να είμαι κι εγώ, ότι φθάνουμε στο τέτοιο χαμηλό επίπεδο του "λαδώματος". Έπρεπε πολύ σοβαρά να σκεφτεί αυτή η κυρία πριν το γράψει ή αφού κάνει τη δημοσιογραφική της έρευνα και όχι να γίνει "παπαγαλάκι".
Είχα ορκιστεί ότι δε θα απαντούσα σε δημοσίευμα που θα αφορούσε αυτή τη μέρα. Αλλά σε τέτοια αισχρά ψέματα δε μπορείς να αρνηθείς. Ντροπή σας !

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου

κ. Λουκάς Νιφοράτος