Ο Λ. Νιφοράτος για την επιστροφή της Παναγίας Δραπανιώτισσας στο Δράπανο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 12:30

Ο Λ. Νιφοράτος για την επιστροφή της Παναγίας Δραπανιώτισσας στο Δράπανο

Με την χθεσινή Λιτανεία της Παναγίας Δραπανιώτισσας και επιστροφή της στον Ιερό ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Δραπάνου , ολοκληρώθηκε η πανήγυρις της Πολιούχου της πόλεως μας Παναγίας Δραπανιώτισσας.

Η προσπάθεια για την καλύτερη μετακίνηση και τιμή προς την Παναγία μας ήταν προβληματική λόγω της μη λειτουργίας της γέφυρας, όμως με συντονισμένες προσπάθειες καταφέραμε το ακατόρθωτο , με άριστες εντυπώσεις και ευλάβεια  προς τη Μεγαλόχαρη Παναγία μας, η οποία είναι η Παναγία του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε τον κ. Κυπριώτη για το ρυμουλκό που διέθεσε ώστε να γίνει η επιχείρηση μετακίνησης και η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Ευχαριστούμε τη φιλαρμονική της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ  “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΑΥΡΑΓΚΑΣ¨, το μαέστρο της κ. Περλικίδη Βασίλη, του μουσικούς της και τους γονείς τους, αλλά και το Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε.  κ. Κωνσταντάκη Άγγελο, ο οποίος  για  άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε πέραν του δέοντος σε ό,τι του ζητήθη.  Επίσης, προσφορά της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ήταν και  τα τρία λεωφορεία του ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των πιστών.

Ευχαριστούμε το Σώμα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Λειβαθούς, οι οποίοι βοήθησαν στη μεταφορά του θρόνου της Παναγίας μας.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία να γιορτάσουμε πάλι τη Μεγαλόχαρη  μας Παναγία Δραπάνου.

Για τη Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου

Ο Πρόεδρος

Κ. Λ. Νιφοράτος




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250