Σύσκεψη στο Επιμελητήριο και ενημέρωση από τον αντιπεριφερειάρχη για το έργο του Χάρακα – Ανησυχούν οι επαγγελματίες

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013 10:36

Σύσκεψη στο Επιμελητήριο και ενημέρωση από τον αντιπεριφερειάρχη για το έργο του Χάρακα – Ανησυχούν οι επαγγελματίες

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς σχετικά με το έργο της κατασκευής του δρόμου του Χάρακα πάνω από το Μύρτο. Στη σύσκεψη το παρών έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, η υπεύθυνη μηχανικού του έργου κα Ιλαρή Τζαννετάτου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, αλλά και μέλη του συμβουλίου του επιμελητηρίου που δραστηριοποιούνται στην περιοχή που θα γίνουν τα έργα. Τη σύσκεψη κάλεσε το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς μετά την έκδηλη ανησυχία των επαγγελματιών της Ερίσου και του Φισκάρδου σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο του δρόμου ώστε να εκτελεσθεί το έργο.

Το δεδομένο είναι πως από τον Νοέμβριο που θα ξεκινήσει το έργο ο δρόμος θα κλείσει και ως εκ τούτου η Περιφέρεια και ο δήμος θα πρέπει να βρουν άλλες λύσεις, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Από την πλευρά του πάντως ο κ. Κουρής, εμφανίστηκε καθησυχαστικώς λέγοντας πως το έργο χρειάζεται 12 μήνες για να ολοκληρωθεί.

«Πιστεύουμε ότι το έργο θα προχωρήσει πολύ γρήγορα. Εχουμε και χρήματα για το έργο και αξιόπιστο εργολάβο» ήταν τα λόγια του κ. Κουρή.
Να θυμίσουμε πως το έργο θα κοστίσει συνολικά 7 εκατομμύρια ευρώ και η προθεσμία περαίωσης του ορίζονται δώδεκα (12) ημερολογιακοί μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, δηλαδή μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου 2014.

Γιώργος Χαλαβαζής

xarakas1

xarakas1

xarakas1

xarakas1

xarakas1

xarakas1

xarakas1




00 inkefalonia general ad 300X250