H νέα Δημόσια Τηλεόραση εκπέμπει πλέον και στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013 12:04

H νέα Δημόσια Τηλεόραση εκπέμπει πλέον και στην Κεφαλονιά

Σχεδόν τρεις μήνες μετά τη διακοπή του τηλεοπτικού σήματος της πρώην ΕΡΤ , το σήμα της νέας Δημόσιας Τηλεόρασης επέστρεψε από το κέντρο εκπομπής του Αίνου στις αναλογικές συχνότητες όπου εξέπεμπε η ΕΡΤ.

Προς το παρόν το τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι σχετικά περιορισμένο καθώς ο σταθμός έχει μεταβατικό ρόλο από την πρώην ΕΡΤ στη δημιουργία της νέας εταιρείας με την επωνυμία «ΝΕΡΙΤ» στα πλαίσια των επιταγών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Καθημερινά μεταδίδεται πρωινή ενημερωτική εκπομπή και ένα δελτίο ειδήσεων στις 18.00 με το δημοσιογράφο Προκόπη Δούκα, ενώ συμφωνίες υπάρχουν για μετάδοση αγώνων του Champions League, της F1 και άλλων δραστηριοτήτων.

Την ίδια ώρα οι δημοσιογράφοι της πρώην ΕΡΤ έχουν χωρισθεί σε δυο στρατόπεδα.

Από τη μια αυτοί που έκαναν τα χαρτιά τους για την ένταξη στο μεταβατικό φορέα και από την άλλη αυτοί που παραμένουν στο κτίριο της κατηργημένης ΕΡΤ  στην Αγία Παρασκευή και μεταδίδουν διαδικτυακό πρόγραμμα , ενώ τα κόμματα της Αντιπολίτευσης συνεχίζουν να «μποϊκοτάρουν» τη νέα  Δ.Τ. , καθώς δεν την αναγνωρίζουν και αρνούνται να στείλουν εκπροσώπους τους στα πάνελ των εκπομπών.

Χρήστος Λαμπράκης




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250