Συνάντηση μελών Δ.Σ. ΕΠΛΣΚΙ με τη Βουλευτή και τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 12:36

Συνάντηση μελών Δ.Σ. ΕΠΛΣΚΙ με τη Βουλευτή και τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς

Την 19/09/2013 ο πρόεδρος και ο γεν. γραμματέας της ΕΠΛΣΚΙ, συναντήθηκαν με την βουλευτή Κεφ/νιας & Ιθάκης κα Θεοπεφτάτου Αφροδίτη, στην οποία και παρέδωσαν το ψήφισμα του Δ.Σ. της ΕΠΛΣΚΙ και την ενημέρωσαν σχετικά με το θέμα της ανησυχίας που υπάρχει για πιθανή υποβάθμιση ή και κατάργηση Λιμενικών Σταθμών στην περιοχή μας. Η κα βουλευτής εκδήλωσε το ενδιαφέρον της και άμεσα έδωσε οδηγίες στους συνεργάτες της να διερευνήσουν το θέμα και εφόσον χρειαστεί να προχωρήσουν στις κατάλληλες ενέργειες για να αποτραπεί κάποια τέτοια αρνητική εξέλιξη για την περιοχή μας.

Επίσης, συζητήθηκαν το θέμα της επικινδυνότητας του κτιρίου που στεγάζεται το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας καθώς και η εγκατάλειψη του κτιρίου της ΑΕΝ Ιονίων νήσων, θέματα που η κα βουλευτής είναι γνώστης και συμφωνήθηκε η συνέχιση της συνεργασία μας για την ανάδειξη και επίλυση τους.

Τέλος, τέθηκε το θέμα της μη αναπλήρωσης του προσωπικού που αποχωρεί, τόσο από την ΑΕΝ Ιονίων νήσων, όσο και από της Λιμενικές Αρχές της περιοχής μας, γεγονός που αναμφισβήτητα υπονομεύει την λειτουργία των Υπηρεσιών αυτών και δίνει άλλοθι για την πιθανή κατάργηση τους.

 

Συνάντηση μελών Δ.Σ. ΕΠΛΣΚΙ με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς.

Ο πρόεδρος και ο γεν. γραμματέας της ΕΠΛΣΚΙ, την 19/09/2013, μετέβηκαν στο δημαρχιακό μέγαρο, όπου τους δέχτηκε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. ΠΑΡΙΣΗΣ Αλέξανδρος, τον οποίο και ενημέρωσαν για θέματα που αφορούν το προσωπικό στις Λιμενικές Αρχές της περιοχής μας και ιδιαίτερα για την ανησυχία που υπάρχει από την φημολογούμενη υποβάθμιση ή και κατάργηση Λιμενικών Σταθμών στο νησί μας.
Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο Λιμενάρχης Κεφαλλονιάς και επίτιμος πρόεδρος του σωματείου μας, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗΣ Γεώργιος.
Ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του και έκανε σαφές ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να μην υπάρξει κατάργηση κανενός από τους Λιμενικούς Σταθμούς της Κεφαλλονιάς.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ              ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ




00 inkefalonia general ad 300X250