Αποχωρεί από το Πανεπιστήμιο Πατρών ο Τσελέντης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 11:32

Αποχωρεί από το Πανεπιστήμιο Πατρών ο Τσελέντης

Την παραίτησή του από το Πανεπιστήμιο Πατρών προανήγγειλε ο καθηγητής Σεισμολογίας Άκης Τσελέντης

Σε δηλώσεις του στο zougla.gr, ο κ. Τσελέντης ανέφερε ότι έχει δρομολογήσει την αποχώρησή του από το εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Ο καθηγητής φεύγει -όπως είπε- πικραμένος, διότι έπειτα από αγώνα είκοσι και πλέον χρόνων, όταν αρρώστησε από ένα πρόβλημα στις φωνητικές του χορδές, τον πέρασαν από Ένορκη Διοικητική Εξέταση, επειδή δεν μπορούσε για ένα μικρό διάστημα να κάνει μάθημα!

Αυτό ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι, σύμφωνα με τον γνωστό καθηγητή Σεισμολογίας, καθώς -όπως υποστήριξε- δέχθηκε «χτυπήματα» τη στιγμή που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας, και μετά και τον πόλεμο, όπως είπε, που δεχόταν όλα τα χρόνια για το έργο του στο Πανεπιστήμιο Πατρών πήρε την απόφαση να παραιτηθεί.

Πρόλαβε, όπως ανέφερε, να συνδέσει το σεισμολογικό κέντρο στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας με τα σεισμολογικά του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Αθηνών και αυτό που ελπίζει είναι να διατηρήσουν ό,τι έχτισε τόσα χρόνια.

«Κουράστηκα από ατέλειωτα ξενύχτια και γνώρισα πόλεμο και μοχθηρότητα. Εγώ αποχωρώ για άλλους χώρους, στους οποίους είμαι περιζήτητος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσελέντης μιλώντας στο «Ράδιο Γάμμα».

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

zougla.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ