«Θόρυβος και κίνδυνος από μηχανάκια και αυτοκίνητα στο Αργοστόλι»

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 09:51

«Θόρυβος και κίνδυνος από μηχανάκια και αυτοκίνητα στο Αργοστόλι»

Μήνυμα της αναγνώστριάς μας, Αποστολίας. «Αγαπητό in kefalonia γράφω αυτό το μήνυμα σε περίπτωση που το δημοσιεύσετε να το δουν αυτοί που προκαλούν συνεχώς πρόβλημα, πιθανόν λόγο του νεαρό της ηλικίας τους να μην καταλαβαίνουν την ανυπόφορη ηχορύπανση που προκαλούν καθώς και τον κίνδυνο που διατρέχουν.

Τα πράγματα έχουν ως εξής:σχεδόν κάθε βράδυ μεταξύ 01:00 και 05:00 περνάει ένα μηχανάκι και ένα αυτοκίνητο από την παραλιακή - το κολυμβητήριο - Ριζοσπαστών και πάει λέγοντας....έχουν πολύ θορυβώδης εξάτμιση και περνάνε με μεγάλη ταχύτητα ώρες που ο κόσμος προσπαθεί να κοιμηθεί με αποτέλεσμα να πεταγόμαστε στον ύπνο μας γιατί η εξάτμιση τους τρίζει ακόμη και τα παράθυρα μας.

Έχουμε δει και τι μηχανάκι είναι και τι αυτοκίνητο είναι....θα μου πείτε γιατί δεν τα λέω στην αστυνομία...είναι μία προειδοποιητική προς συμμόρφωση τους......,αν θέλουν μαγκιές να βγουν εκτός να κάνουν ότι θέλουν.

Από το κολημβητήριο τους ακούμε στην πλατεία,από τη Ριζοσπαστών στο Μαϊστράτο.Να θυμήσω 2 ατυχήματα που έχουν γίνει στη Ριζοσπαστών ξημερώματα και ευτυχώς δεν υπήρχαν θύματα παρά μόνο πολλά χτυπημένα αυτοκίνητα.Ας βάλουν σαμαράκια δεν ξέρω τι να πω.Α και κάτι τελευταίο ο τύπος με το μηχανάκι όχι μόνο τρέχει και προκαλεί θόρυβο κάνει και σούζες ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ.»




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250