Πόλεμος ανακοινώσεων ΕΚΚΙ - Χ.Α.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013 20:52

Πόλεμος ανακοινώσεων ΕΚΚΙ - Χ.Α.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης καταγγέλει τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν στελέχη και μέλη του ΚΚΕ χθες βράδυ στο Πέραμα, από θρασύδειλους ροπαλοφόρους, τραμπούκους της Χρυσής Αυγής, που με μανία και λύσσα τους επιτέθηκαν με ρόπαλα δείχνοντας ότι ήθελαν να υπάρξει νεκρός.Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο πρόεδρος του συνδικάτου μετάλλου Πειραιά και στέλεχος του ΠΑΜΕ Σωτήρης Πουλικόγιαννης.

Νομίζουν οι απόγονοι του Χίτλερ, τα τσιράκια των εφοπλιστών ότι με αυτόν τον τρόπο θα τρομοκρατήσουν την εργατική τάξη και τους κομμουνιστές που δρουν μέσα στα σωματεία για την οργάνωση του αγώνα των εργαζομένων ενάντια στη σαπίλα που αναδύει η εξουσία των εφοπλιστών, των βιομηχάνων και των ξενοδόχων.

Σήμερα που η καπιταλιστική κρίση βαθαίνει, φανερώνοντας ότι αυτό το σύστημα είναι ξεπερασμένο και μόνο φτώχεια και εξαθλίωση μπορεί να προσφέρει στους εργαζόμενους για να εξασφαλίσει τα κέρδη του κεφαλαίου, το κεφάλαιο συστρατεύει όλα του τα όπλα, τα μαντρόσκυλα της Χρυσής Αυγής για να μην κινδυνεύσει η εξουσία του.
Ιστορικά ο ναζισμός και ο φασιμός αποτέλεσαν όπλο στα χέρια του κεφαλαίου σε στιγμές που κλυδωνίστηκε η εξουσία του. Τότε είχαν τους χίτες και τους ταγματασφαλίτες, σήμερα έχουν τους Χρυσαυγίτες.

Αργά ή γρήγορα η εργατική τάξη θα βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Θα απομονώσει τα τσιράκια των αφεντικών, θα κοινωνικοποιήσει των εξουσία των μονοπωλίων βάζοντας πλώρη για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, το δρόμο της δικής της εξουσίας. Για να απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι τον πλούτο που παράγουν.
Καλούμε τους εργαζόμενους, όλο το λαό της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης να απομονώσουν του φασίστες παντού, σε κάθε χώρο δουλιεάς, σε κάθε σωματείο, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό.

Να δυναμώσουν το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Ο μόνος δρόμος που θα τσακίσει τα μαντρόσκυλα του συστήματος.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το να απαντήσει κάποιος στα κοπρόσκυλα του Ε.Κ.Κ.Ι. και στους υπόλοιπους θαυμαστές του «Βελουχιώτη», αυτού του καθάρματος που τέτοιες μέρες πριν 69 χρόνια οδήγησε εκατοντάδες Έλληνες κι Ελληνίδες μαζί με τα παιδιά τους στο σφαγείο του Μελιγαλά, είναι πλέον περιττό. Συγκρατούμε την οργή μας κι επιφυλλασσόμεθα…

   Παραθέτουμε αντί απαντήσεως τη μαρτυρία του εγγονού ενός διαφυγόντα της σφαγής και παραδίδουμε όλα αυτά τα ρεμάλια, που εν έτει 2013 συνθηματολογούν με το «εαμ – ελας – μελιγαλάς», στην κρίση των Ελλήνων και των Ελληνίδων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

 


Μελιγαλάς του Μανώλη Γεωργακόπουλου

Εκείνη την ημέρα του θανάτου, οι καταραμένοι ανθέλληνες του διεστραμμένου Βελουχιώτη συγκέντρωναν με βία τους χωρικούς του Μελιγαλά αφού τους είχαν πρώτα καταδικάσει ως ''ταγματασφαλίτες''. Η καταδίκη δεν έκανε καμιά εξαίρεση... Άντρες, γυναίκες, γέροι,  γριούλες,  μικρά παιδιά. Ανάμεσά τους και μια φτωχή οικογένεια. Μια πάμφτωχη ήσυχη οικογένεια με 4 αδελφάκια. .. Τα δίποδα κτήνη οι κουμουνιστές έσφαξαν τους γονείς μπροστά στα μάτια των παιδιών... Με μίσος και ηδονή απευθύνθηκαν στο μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας τον Ηλία την ώρα που έκοβαν τον λαιμό των άκακων γονιών. ''ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ'' είπαν οι καταραμένοι αριστεροί την ώρα που αποκεφάλιζαν με κονσέρβα εκείνους που με μόχθο συντηρούσαν τα παιδιά τους. Εκεί ο Χρόνος σταμάτησε για Όλους. Ο Ηλίας αφιέρωσε τη ζωή του στο Θεό. Είχε να επιλέξει ανάμεσα στην Εκδίκηση και στην Αγάπη. Προτίμησε το δεύτερο. Έγινε ιερέας. Έφυγε για Αμερική κουβαλώντας στην ευαίσθητη ψυχή του όλον αυτόν τον ανείπωτο Πόνο. Εργάστηκε σκληρά εδραιώνοντας την Ορθόδοξη Ελληνική Ιεραποστολή σε αρκετές πολιτείες. Ήμουν μόλις 7 ετών όταν με κράτησε αγκαλιά και μου είπε: «ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ. ΠΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ . Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ. Ο ΕΧΡΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

Κράτησα τα λόγια του ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ως ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ για όλη μου τη ζωή. Ο Παππά Ηλίας είναι τώρα πλέον Αθάνατος κοντά στους γονείς του.
Και την Κυριακή θα τους τιμήσουμε στον Μελιγαλά.
Για εμάς δεν είναι μια ''επικοινωνιακή γιορτή μίσους'' όπως τολμάνε να ξεστομίζουν οι σκουληκιασμένες λέρες των εθνοπροδοτών.
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ  ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΗΛΙΑ, Ο ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ.

ΜΑΝΩΛΗΣ  ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

     ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ




00 inkefalonia general ad 300X250