Δημιουργία εθελοντικής ομάδας για το βάψιμο του Δημοτικού Σάμης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 10:57

Δημιουργία εθελοντικής ομάδας για το βάψιμο του Δημοτικού Σάμης

Και ήρθε η στιγμή όλοι λίγο πολύ, μέσα από την επιβίωση αρχίζουμε δειλά δειλά να εκπαιδευόμαστε και στη μιζέρια. Η μιζέρια είναι εκείνη η δυνατή κατάσταση που οδηγεί τον άνθρωπο στη απομόνωση και στη αποξένωση. Κάποιοι δεν έκαναν αυτό που έπρεπε. Κάποιοι θα έκαναν αυτό που έπρεπε. Και κάποιοι άλλοι καλούνται να κάνουν αυτό που πρέπει. Η επιβίωση αφορά όλους ανεξαρτήτου χρώματος και παλαιοκομματικών συνθημάτων. Για να μην είμαστε μόνη μας, άρα μίζεροι, άρα ατομιστές, άρα στη διάθεση κάθε λαοπλάνου, πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας τη διαχείριση των προβλημάτων μας. Αυτό γίνετε μόνο με την αλληλεγγύη.

Το σχολείο μας, το δημοτικό μας, μας έχει ανάγκη. Ο κάθε Σαμικός ας δείξει το δρόμο. Καλώ την Τετάρτη ,4 Σεπτέμβρη, 2013 στο χώρο του δημοτικού σχολείου και ώρα 13.00 για συζήτηση δημιουργίας εθελοντικής προσφοράς για το βάψιμο του χώρου που καλούνται τα παιδιά μας να μορφωθούν.

Όλοι μπορούμε να διαθέσουμε λίγο από το χρόνο μας. Για τους χώρους μας, για την γειτονιά μας, για τα σπίτια μας, για τις δουλειές μας στηρίζοντας ο ένας τον άλλον.

Ας είναι η αρχή το σχολείο των παιδιών μας. Θυμηθείτε τους παππούδες μας, τις ρίζες μας, που κτίζανε με μόχθο εκκλησίες, σπίτια, γεφύρια και ότι χρειαζόταν για να ζούνε ο ένας πλάι στον άλλον. Ας φανούμε αντάξιοι της Ελληνικής παράδοσής μας.

Συμπολίτισσα και Πρόεδρος Δημότικης Κοινότητας Σάμης
Όλγα Αντωνάτου – Βαλσάμου


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250