Αναστέλλεται η έκδοση του περιοδικού «Κεφαλονίτης»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 11:02

Αναστέλλεται η έκδοση του περιοδικού «Κεφαλονίτης»

Το μήνυμα των συντακτών στο αναγνωστικό κοινό :

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,
πριν από 11 και πλέον χρόνια, ως φοιτητές τότε, ορμώμενοι από την αγάπη για τον τόπο μας δημιουργήσαμε το www.kefalonitis.com, ως μια προσπάθεια για την ανάδειξη των αξιοθέατων του τόπου μας, αλλά και των δραστηριοτήτων των ανθρώπων του. Στο μακρύ ταξίδι μέχρι και σήμερα, προέκυψαν η ειδησεογραφική ιστοσελίδα www.mykefalonia.com, αλλά και το free press περιοδικό kefalonitis magazine, πάντα με τους ίδιους στόχους, πολύ αγάπη, αλλά και αμέτρητες ώρες εθελοντικής εργασίας από ολόκληρη την ομάδα που βρίσκεται επικεφαλής σε αυτό το εγχείρημα.

Το ταξίδι αυτό μας γέμισε εμπειρίες, γνωριμίες με πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, αλλά και μας απέδειξε ότι πραγματικά υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα στον τόπο μας που αξίζουν να προβάλλονται και που ίσως πριν να μην είχαν την ευκαιρία να γίνουν γνωστά. Σε αυτό το ταξίδι δεν ήμασταν μόνοι. Χιλιάδες συμπατριώτες μας αγκάλιασαν αυτό το εγχείρημα, με τις ιστοσελίδες καθημερινά να κατακλύζονται από περισσότερους από 3.000 - 4.000 επισκέπτες, ενώ το περιοδικό που τυπώνεται σε 6.000 αντίτυπα να εξαντλείται μέσα σε ελάχιστες ημέρες. Περισσότεροι από 200 συνεργάτες προσέφεραν κάτι σε αυτό που ζήσαμε, αλλά και περισσότερες από 400 επιχειρήσεις διαφημίστηκαν, συμβάλλοντας οικονομικά στην υλοποίηση όλων των παραπάνω. Εμπειρίες ζωής, αλλά και αίσθημα ικανοποίησης για τις περισσότερες από 20 εκδηλώσεις – parties που διοργανώσαμε και που έγιναν κοινής αποδοχής και καθιερώθηκαν, με τον κόσμο να μας ρωτά συνεχώς για την επόμενη!

Όμως... το τελευταίο χρονικό διάστημα όπως όλοι γνωρίζουμε η τοπική αγορά έχει περιέλθει σε μεγάλη οικονομική δυσχέρεια. Με ελάχιστες επιχειρήσεις να είναι οικονομικά συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι σε οτιδήποτε. Και είναι κρίμα σε μια τέτοια προσπάθεια μια δυναμική και δοκιμασμένη ομάδα να αφιερώνει το 90% του χρόνου της για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών ενός τέτοιου εγχειρήματος, πολλές φορές με αβέβαιο αποτέλεσμα, με άμεση συνέπεια να αποπροσανατολίζεται από τους αρχικούς της στόχους. Αυτούς της ανάδειξης των αξιοθέατων και των δραστηριοτήτων του τόπου μας.

Για το λόγο αυτό εμείς επιλέγουμε να παραμείνουμε ρομαντικοί. Να μην παρεκκλίνουμε, με στόχο την αυτοδιατήρηση, ακούγοντας στις σειρήνες... Επιλέγουμε το μακρύ, αλλά ουσιαστικό δρόμο. Αναστέλλουμε την λειτουργία του kefalonitis magazine, αλλά και της ιστοσελίδας mykefalonia.com, με σκοπό να αναδιοργανωθούμε. Να επαναπροσδιοριστούμε αντιμετωπίζοντας και τα σοβαρά τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, να επιστρέψουμε σε λίγους μήνες δυναμικά με την ηλεκτρονική μορφή του kefalonitis, η οποία είναι πλέον προσβάσιμη στον περισσότερο κόσμο. Εξάλλου, ένα μικρό διάλειμμα μετά από 11 συνεχή χρόνια παρουσίας, είναι απαραίτητο!

Για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, η ιστοσελίδα mykefalonia.com δεν θα ανανεώνεται, μέχρι να υλοποιηθεί ο ανασχεδιασμός και η αναδιοργάνωσή της, απαλλαγμένη από τα τεχνικά προβλήματα, ενώ εμείς θα προσπαθήσουμε μέχρι τότε να βρισκόμαστε κοντά σε κάποιες αξιόλογες δραστηριότητες, ειδικά της νεολαίας, αποκλειστικά μέσα από το page kefalonitis στο facebook.

Για όσους θεωρούν ότι θα μπορούσαν να συμβάλουν εθελοντικά σε αυτό το νέο εγχείρημα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250