«Ξαναζεσταμένο» και «κλεμμένο» το συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου για τις Πανελλήνιες!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 15:30

«Ξαναζεσταμένο» και «κλεμμένο» το συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου για τις Πανελλήνιες!

Όταν λείπει η έμπνευση, τότε συχνά καταφεύγει κάποιος στη λύση της επανάληψης και του... copy paste ακόμα και για συγχαρητήρια μηνύματα. Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτηκε και ενήργησε το γραφείο δημάρχου και έστειλε σήμερα το συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η μόνη διαφορά είναι πως το συγκεκριμένο μήνυμα έχει γραφτεί πριν από δύο χρόνια (2011) και από έναν άλλο δήμαρχο πολύ μακριά από την Κεφαλονιά (τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη). Μάλιστα, είναι το ίδιο ακριβώς μήνυμα που είχε σταλεί από τον Δήμο για τον αντίστοιχο λόγο και πέρσι... Ποιος ο λόγος άλλωστε να χαλάμε φαιά ουσία για συγχαρητήρια μηνύματα.. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για το περσινό μήνυμα Παρακάτω τα δυο συγχαρητήρια μηνύματα Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αλεξάνδρεια, 25/8/2011

Συγχαίρω από καρδιάς όλες τις νέες και όλους τους νέους του Δήμου Αλεξάνδρειας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Τους εύχομαι καλή ακαδημαϊκή πορεία, καλή πρόοδο και επιτυχία σε ό,τι επιδιώκουν.

Οι κόποι και οι προσπάθειές τους δικαιώθηκαν και μαζί τους δικαιώνεται ολόκληρη η κοινωνία μας που επενδύει σε άξιους ανθρώπους, μαχητές της γνώσης και αγωνιστές της ελπίδας. Συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν δίπλα τους, τους βοήθησαν και συμμερίστηκαν τις αγωνίες τους.

Επίσης και όλοι εκείνοι που δεν κατάφεραν φέτος να εισαχθούν σε Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές, αξίζουν τον έπαινό μας για την ωραία προσπάθεια που κατέβαλαν και είμαι βέβαιος ότι με την πίστη που τους διακρίνει θα χαράξουν την δική τους πορεία ακολουθώντας εξίσου ελπιδοφόρα μονοπάτια. Η ελπίδα και η αισιοδοξία είναι ο καλύτερος σύμμαχος της νιότης. Ο Δήμος μας στις δύσκολες μέρες που έρχονται έχει ανάγκη από άξιους επιστήμονες και είμαι βέβαιος ότι η μετέπειτα σταδιοδρομία τους θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Φώτης Δημητριάδης
Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Το μήνυμα του Αλέξανδρου Παρίση

Συγχαίρω από καρδιάς όλες τις νέες και όλους τους νέους της Κεφαλλονιάς για την επιτυχία εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Οι κόποι και οι προσπάθειές τους δικαιώθηκαν και μαζί τους δικαιώνεται ολόκληρη η κοινωνία μας που επενδύει σε άξιους ανθρώπους, μαχητές της γνώσης και αγωνιστές της ελπίδας.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειές τους που στάθηκαν δίπλα τους και συμμερίστηκαν τις αγωνίες τους.

Τους εύχομαι από καρδιάς καλή ακαδημαϊκή πορεία, καλή πρόοδο και επιτυχία σε ό,τι επιδιώκουν.

Σε όλους εκείνους που δεν εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τους συγχαίρω για την ωραία προσπάθεια που κατέβαλαν και είμαι βέβαιος ότι με την πίστη που τους διακρίνει θα χαράξουν την δική τους πορεία ακολουθώντας εξίσου ελπιδοφόρα μονοπάτια. Η ελπίδα και η αισιοδοξία είναι ο καλύτερος σύμμαχος της νιότης. Η Κεφαλλονιά που αγαπάμε στις δύσκολες μέρες που έρχονται έχει ανάγκη από άξιους επιστήμονες και είμαι βέβαιος ότι η μετέπειτα σταδιοδρομία τους θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ