Ληξούρι : Με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της εικαστικής ομάδας ΜΟΡΦΕΣ

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013 17:30

Ληξούρι : Με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της εικαστικής ομάδας ΜΟΡΦΕΣ

Με επιτυχία έγιναν τα  εγκαίνια της 5ης έκθεσης ζωγραφικής από την εικαστική ομάδα «ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ» στην είσοδο του δημοτικού θεάτρου στο Ληξούρι.

Μια θάλασσα  η είσοδος του θεάτρου από τα έργα των καλλιτεχνών αλλά και από τη διακόσμηση που έγινε με πολύ μεράκι  έτσι ώστε να ταιριάζει αρμονικά με το θέμα της έκθεσης  «θαλασσογραφίες». Με γλάρους  να πετάνε μέσα στο χώρο, και κάποιες γωνιές να θυμίζουν παράλια την παράσταση έκλεβαν τα έργα των ζωγράφων.

Η δικια μας Μαρία Μουρελάτου εκπροσωπώντας την ομάδα ευχαρίστησε και καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τον κόσμο που τούς τίμησαν με την παρουσία τους , την δασκάλα τους κα. Ελευθερία Βερονίκη, και όσους βοήθησαν. Ποδαρικό στα εγκαίνια έκανε ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Γιώργος Κατσιβέλης ενώ το παρών έδωσαν ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης αγαπημένης Κεφαλονιάς  Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  Μάρκος Κοτσιλίνης, ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ληξουρίου Νίκος Αραβαντινός, η κα. Νάπη Αλεξανδροπούλου, η σκηνοθέτης Σοφία Δελαπόρτα και ο Γεράσιμος Γαλανός.

Αξίζει να αναφέρουμε και τα ονόματα των καλλιτεχνών γιατί οι περισσότεροι γνωρίζουμε τις ΜΟΡΦΕΣ αλλά δεν ξέρουμε τα ονόματα τους.

Ατσάρου Κατερίνα, Γαλύφου Αγγελική, Γούσης Σπύρος,Ζαχαράτου Δώρα, Λυκούδη Ελπίδα, Μαρούλη Αρετή, Μαρούλη Μαρία,  Μία (Μουρελάτου Μαρία),Νεοχωρίτου Μαρία, Ξυδιά Αρετή,Σπυράτου Ανεζίνα και Τυπάλδος Ξυδιάς Γεράσιμος

Μάκης Μοσχόπουλος - Μαρία Μουρελάτου


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250