Βρέθηκε το φουσκωτό του Γιώργου Λιάγκα στην Ακράτα! (ανανεωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 21:30

Βρέθηκε το φουσκωτό του Γιώργου Λιάγκα στην Ακράτα! (ανανεωμένο)

Ανανεωμένο

Βρέθηκε τελικά το φουσκωτό σκάφος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά το οποίο εκλάπη σήμερα το πρωί από το Φισκάρδο, όχι όμως εντός χωρικών υδάτων της Κεφαλονιάς, αλλά στην Ακράτα!

Το ζευγάρι βρισκόταν στο νησί τις τελευταίες μέρες και το βράδυ της Τετάρτης, ο γνωστός παρουσιαστής είχε δέσει το μήκους 10,2 μέτρων φουσκωτό του στο Φισκάρδο, ωστόσο το πρωί της Πέμπτης αυτό είχε κάνει... φτερά!
Από το πρωί και με την δήλωση της κλοπής από τον γνωστό παρουσιαστή, είχε ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του από το Λιμενικό και τελικά το σκάφος εντοπίστηκε στην Ακράτα.

Αρχική δημοσίευση

Οι διακοπές του Γιώργου Λιάγκα στην Κεφαλονιά φαίνεται να έχουν απρόοπτη εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής πήγε σήμερα το πρωί να πάρει το φουσκωτό του που ήταν δεμένο στο Φισκάρδο, ωστόσο διαπίστωσε έκπληκτος πως το σκάφος του δεν ήταν στη θέση του! Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του .

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και ήδη έχουν ξεκινήσει εντατικές έρευνες στην περιοχή, χωρίς μέχρι στιγμής αυτές να έχουν καρποφορήσει.

Ο Γιώργος Λιάγκας βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στο νησί μας μαζί με τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά για να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς, μέχρι που ήρθε αυτό το περιστατικό να ταράξει τις διακοπές τους.

Γ.Χ.