Μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 14:38

Μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο

Αρκετά μεγάλη σε όγκο ήταν η απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο στην οποία συμμετείχαν ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ σήμερα το πρωί στο Αργοστόλι, την ώρα της συζήτησης για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, δηλώνοντας έτσι την αντίδραση των εργαζομένων για τις απολύσεις. Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής Η συγκέντρωση έλαβε χώρα στην κεντρική αίθουσα του Εργατικού Κέντρου και εκεί μίλησαν, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιώργος Γαβρίλης, ο Θωμάς Κυριάκος εκ μέρους του δσ του σωματείου οικοδόμων, η Εφη Διονυσάτου από το ΠΑΜΕ και εκπρόσωπος ΟΤΑ, ο Μάκης Βαλεντής συμβασιούχος στην Αρχαιολογία, ο Γιώργος Κουμαριώτης από την Ένωση Υδραυλικών, ο Γ. Βουτσινάς από την Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών και ο μαθητής Γεράσιμος Μενάγιας από το ΕΠΑΛ Αργοστολίου.

DSC 0027

Αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια του Γιώργου Τσιμάρα, απολυμένου εκπαιδευτικού και μέλους της ΕΛΜΕΚΙ τα οποία μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Στην συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους του Αργοστολίου, ενώ έγινε και παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από την συγκέντρωση
https://www.youtube.com/watch?v=_Ddn25x-69o




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250