Μήνυμα προέδρου Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά για τις εκλογές

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Απριλίου 2012 09:40

Μήνυμα προέδρου Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά για τις εκλογές

Το ακόλουθο μήνυμα εξέδωσε ο πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά κ. Βαγγέλης Σπαθής, σχετικά με τις πρόσφατες εκλογές.

"Η αδελφότητα του Πειραιά συνεχίζει την ιστορική της διαδρομή. Μέχρι σήμερα 90 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Μια πολύχρονη προσπάθεια που στηρίζεται εννέα δεκαετίες τώρα στην συμμετοχή του Κεφαλονίτη και Θιακού. Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε περίτρανα από την μεγάλη προσέλευση στις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η επανεκλογή μου ως προέδρου της αδελφότητας με τιμά ιδιαίτερα γιαυτό νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια όλα τα μέλη που προσήλθαν στις κάλπες όσο και το μέλη του Δ.Σ. για την προτίμηση τους.

Η αδελφότητα θα συνεχίσει να θυμίζει στους παλαιότερους και να διδάσκει στους νεότερους Κεφαλονίτες και Θιακούς την ιστορία, τον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου μας. Αλλά και να αναδεικνύει σύγχρονα προβλήματα και δραστηριότητες του νομού μας.

Η προσπάθεια είναι συλλογική και ιδιαίτερα στην εποχή μας που όλα δοκιμάζονται πρέπει να είναι και ειλικρινής. Οι ιστορικές μας ρίζες ως Επτανήσιοι, ως Κεφαλονίτες, ως Θιακοί μας δείχνουν τον δρόμο.

Η αδελφότητα με κέντρο τον Πειραιά σκορπά άρωμα Κεφαλονιάς και Ιθάκης σε όλη την Αττική".