15μελές 2ου Λυκείου Αργοστολίου: «Επιτέλους, ας ασχοληθεί κάποιος με το κτιριακό»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Απριλίου 2012 07:49

15μελές 2ου Λυκείου Αργοστολίου: «Επιτέλους, ας ασχοληθεί κάποιος με το κτιριακό»

Το κτιριακό είναι το θέμα που καίει τους μαθητές του 2ου Λυκείου Αργοστολίου. Γι' αυτό άλλωστε εδώ και μία εβδομάδα έχουν ξεκινήσει κατάληψη. Το inkefalonia βρέθηκε στο 2o LΛύκειο του Αργοστολίου και μίλησε με το προεδρείο του 15μελούς.  Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Ο πρόεδρος δηλώνει σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί: « Κάνουμε μια κινητοποίηση όσον αφορά την κατάσταση του κτηριακού το οποίο εδώ και πέντε χρόνια δεν έχει λυθεί. Εδώ και 5 χρόνια το 2ο Λύκειο Αργοστολίου στεγάζεται σε κοντέινερ. Τα παιδιά έχουν κάνει πάρα πολλές προσπάθειες μπας και ακουστεί το αίτημα μας. Όλα αυτά τα χρόνια όμως δεν έγινε κάτι και παραμένουμε σε αυτό το σχολείο υπό αυτές τις συνθήκες, χωρίς να έχει ξεκινήσει να χτίζεται το καινούργιο.

Έχουμε λάβει κάποια θετικά αποτελέσματα στις συζητήσεις που κάναμε, ωστόσο κατά πόσο θα ισχύσουν θα τα δείξει ο χρόνος. Εμείς θα συνεχίσουμε την κινητοποίηση μας για να γίνει πιο ισχυρό το αίτημά μας το οποίο είναι και μόνο η κατάσταση του κτηριακού».

Παράλληλα το προεδρείο με μια φωνή τονίζει: «Έχουμε στείλει επιστολές στις Αρχές, . Το μόνο μήνυμα που λάβαμε ήταν αυτό της αδιαφορίας. Τα πράγματα είναι πολύ πιεσμένα αλλά δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. Εμείς είμαστε 18 χρονών πλέον αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση της χώρας. Αυτό που ζητάμε μια κινητοποίηση. Κάνουμε μέρες κατάληψης έχουμε όμως συναντήσει την πλήρη αδιαφορία και δεν έχει νοιαστεί κανένας».




00 inkefalonia general ad 300X250