Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου επισκέφθηκε το Ψυχιατρικό κέντρο του Νοσοκομείου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013 14:09

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου επισκέφθηκε  το Ψυχιατρικό κέντρο του Νοσοκομείου

Ένα μήνυμα υπεράσπισης των Δημόσιων Ψυχιατρικών Δομών Αλληλεγγύης και Υποστήριξης των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη ψυχιατρικής φροντίδας αλλά και λειτουργίας του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου, έδωσε η σημερινή επίσκεψη αντιπροσωπείας της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της κ. Λούκα Νιφοράτο και την κ. Μέμη Κουμαριώτη Γεράκη κατόπιν πρόσκλησης μου στο Κ.Ψ.Υ του Γ.Ν. Κεφαλληνίας. Επισκέφθηκαν το Ψυχιατρικό κέντρο του Νοσοκομείου, σε μια κίνηση με ιδιαίτερη συμβολική σημασία αφού κανένας άλλος φορέας δεν έχει επισκεφθεί το συγκεκριμένο κέντρο Ψυχιατρικής -παρά την πρόσφατη καταγγελία για απομάκρυνση της μοναδικής Ψυχολόγου- στέλνοντας το μήνυμα ότι θα είναι δίπλα μας στον αγώνα για υπεράσπιση στις δημόσιες Ψυχιατρικές δομές τους επιστήμονες και τους εργαζομένους και κύρια στην απρόσκοπτη λειτουργία του.

Η αντιπροσωπεία συνάντησε και συνομίλησε αρχικά με την Διευθύντρια του Κ.Ψ.Υγείας κ.Ολγα Γασπαράτου ,τους εργαζόμενους του κέντρου ψυχικής υγείας και κατόπιν είχε συζήτηση με τον κ. Δ. Αυγουστάτο Διοικητή του Νοσοκομείου μας όπου έγινε η σχετική ενημέρωση.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον κ. Λ. Νιφοράτο αλλά και την κ.Μ. Κουμαριώτη για την θετική ανταπόκριση αλλά και το ενδιαφέρον να στηρίξουν πρωτοβουλίες επίλυσης του προβλήματος, που αποτελεί αίτημα των εργαζομένων στο χώρο αλλά και όλων των Δημοτών λόγω της εξαιρετικής προσφοράς του Κ.Ψ.Υ στο νησί μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εξαιρετική πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας θα έχει και συνέχεια και αποτέλεσμα.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΠΛΗΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ) ΣΤΟ Δ. Σ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΑ.Σ
Σ. ΣΑΚΑΛΗΣ (ΜSc) Στη Διοίκηση Υπ. Υγείας

P7070624

P7070630


Ετικέτες: