Στο Αργοστόλι, εκτάκτως, το «COSTA MAGICA» - Αμεση η διακομιδή του ασθενή

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 21:17

Στο Αργοστόλι, εκτάκτως, το «COSTA MAGICA» - Αμεση η διακομιδή του ασθενή

 Ανανεωμένο Άμεση και καίρια ήταν η αντίδραση στην αντιμετώπιση στο έκτακτο περιστατικό που προέκυψε σήμερα το πρωί στο Λιμάνι του Αργοστολίου με την έκτακτη διακομιδή ενός ασθενή από το Κρουαζιερόπλοιο Costa Magica το οποίο κατέπλευσε εκτός προγραμματισμού από το Κατάκολο της Ηλείας. Αμέσως το λιμενικό ειδοποίησε για το έκτακτο περιστατικό και το σκάφος Lady O του Διονύση Βανδώρου, αμέσως ξεκίνησε για να κάνει την μεταφορά του ασθενή. Ο ασθενής που αισθάνθηκε μέσα στο πλοίο αδιαθεσία, μεταφέρθηκε μαζί με τον γιατρό του Costa Magica στο Νοσοκομείο του Αργοστολίου. Αρχική Ενημέρωση Στο Αργοστόλι φθάνει από λεπτό σε λεπτό το κρουαζιερόπλοιο «COSTA MAGICA» της εταιρείας Costa Cruises. Πιθανότερα, λόγω των ανέμων που πνέουν στη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου το κρουαζιερόπλοιο άλλαξε την αρχική , προγραμματισμένη πορεία του για το Κατάκολο της Ηλείας και επέλεξε το Αργοστόλι.

Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει 1358 καμπίνες εκ των οποίων 464 διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι, 58 σουίτες και μπορεί να φιλοξενήσει 2.702 επιβάτες και 1.090 μέλη πληρώματος.

Έχει μήκος 271 μέτρα και διαθέτει 13 καταστρώματα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι καιρικές συνθήκες απέτρεψαν την άφιξη στο Αργοστόλι του «Armonia» της ιταλικής MSC το οποίο αγκυροβόλησε στη Σάμη.

Υπενθυμίζουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε διαρκώς την κίνηση των πλοίων, από το κεντρικό, άνω μενού, στην ενότητα Χρήσιμα.