Από αύριο δροσίζει…

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 20:00

Από αύριο δροσίζει…

Πτώση της θερμοκρασίας προβλέπουν από αύριο οι μετεωρολόγοι με την αίσθηση της δροσιάς να γίνεται ακόμη πιο έντονη προς το τέλος της εβδομάδας. Σύμφωνα με την ΕΜΥ η πτώση της θερμοκρασίας θα ξεκινήσει από αύριο και από τα βόρεια της χώρας ενώ σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται και βροχές στα ορεινά από το μεσημέρι με θερμοκρασία από 17 ως 34 βαθμούς. Στην Αθήνα λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα με θερμοκρασία ως τους 36 βαθμούς, από 38 σήμερα Τρίτη ενώ στα βόρεια του νομού οι θερμοκρασίες θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρες βροχές το απόγευμα με θερμοκρασία ως τους 32 βαθμούς, σε Ιόνιο, Δ. Στερεά, Δ. Πελοπόννησο τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι με θερμοκρασία από 18-32 βαθμούς και στην Ήπειρο 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, Α. Στερεά, Εύβοια και Α. Πελοπόννησο τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι με θερμοκρασία από 19-37 βαθμούς. Στις Κυκλάδες η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς με βοριάδες ως 6 Μποφόρ ενώ στην Κρήτη η θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη. Λιακάδα στα νησιά του Α. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με θερμοκρασία ως τους 34 βαθμούς.

Πηγή: www.lifo.gr




00 inkefalonia general ad 300X250