Αύριο οι «Ποδηλατοδράσεις» στην Κεφαλονιά για ένα διήμερο με πολύ ποδήλατο

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013 10:49

Αύριο οι «Ποδηλατοδράσεις» στην Κεφαλονιά για ένα διήμερο με πολύ ποδήλατο

Οι «Ποδηλατοδράσεις» επισκέπτονται την Κεφαλονιά με σκοπό να αναδείξουν τις ομορφιές του νησιού μέσα απο μια σειρά δράσεων.

Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους μικρούς μας φίλους το Σάββατο 15.06.2013 στις 11:00π.μ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου όπου η πρωταθλήτρια Ελλάδας στην ορεινή ποδηλασία Βάσω Λαζοπούλου, θα δώσει στους μικρούς μας φίλους, συμβουλές και οδηγίες για να ποδηλατούμε με ασφάλεια.

Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθούν ποδηλατικά παιχνίδια.

Την Κυριακή 16.06.2013 στις 11:00π.μ στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου δίπλα απο την παραλία, σας καλούμε μικρούς και μεγάλους σε μια ποδηλατοβόλτα γιορτή, ώστε να περάσουμε το μήνυμα ότι η Κεφαλονιά ποδηλατεί. Με τον τερματισμό της ποδηλατοβόλτας θα ξεκινήσουν ποδηλατικά παιχνίδια  για μικρούς και μεγάλους. Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση ποδηλατικών δώρων.

Εκτός απο τις παραπάνω δράσεις θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα τα οποία θα αναδεικνύουν τις ομορφιές του νησιού, πάντα με άξονα το ποδήλατο.

Το σύνολο των δράσεών μας θα κινηματογραφηθεί και θα παρουσιαστεί σε επεισόδιο της σειράς «Ποδηλατοδράσεις» στο ΣΚΑΪ μετά από δυο εβδομάδες.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250