Καμπάν(ι)α του λαού: Πρόγραμμα Πέμπτης 6 Ιούνη 2013

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 01:18

Καμπάν(ι)α του λαού:  Πρόγραμμα Πέμπτης 6 Ιούνη 2013

Στο πλαίσιο του Αυτό-οργανωμένου Φεστιβάλ Πλατείας Καμπάνας «Καμπάν(ι)α του Λαού» που στοχεύει στην αποτροπή του κλεισίματος του Καφενείου της Καμπάνας, το οποίο δίνει εργασία σε άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, οι εκδηλώσεις της Πέμπτης 6 Ιούνη 2013, τελευταίας ημέρας του φεστιβάλ, περιλαμβάνουν: 6:00-8:00μμ. Μια πλατεία όλο δράση: Δραστηριότητες με στόχο τη διασκέδαση αλλά και την ευαισθητοποίηση των παιδιών για τη διαφορετικότητα. Συντονιστής: Αλέξανδρος Δημητριάδης, νηπιαγωγός (παιδικός σταθμός Ουράνιο Τόξο).

Zumbatomic για μικρούς και... μεγάλους με τη γυμνάστρια Χριστίνα Μαρούλη!
Αναγνωστική αφήγηση του βιβλίου "Θέλω μόνο να παίξω μαζί σου" (Μερκούριος Αυτζής, εκδ. Ελληνικά Γράμματα) και παιχνίδια ευαισθητοποίησης ως προς τη διαφορετικότητα με αφορμή την τρυφερή ιστορία του Μάνου, ενός παιδιού με σύνδρομο Down. Με τη θεατροπαιδαγωγό Καλλιόπη Λιοσάτου και τη μουσική συνοδεία του Δημήτρη Σμαΐλη.
Πολύχρωμα μηνύματα αλλά και ζωγραφιές αλληλεγγύης από τα παιδιά με τη νηπιαγωγό Χρύσα Nικολαΐδου.

9:00μμ. Μεγάλη συναυλία που θα ανοίξει με ημίωρο μουσικό πρόγραμμα από τη Χορωδία Αργοστολίου, και θα συνεχιστεί με διάφορα συγκροτήματα της Κεφαλονιάς σε ρυθμούς jazz, funk, latin και όχι μόνο! Συντονιστής: Πρωτοβουλία για τη Στήριξη της Καμπάνας

Πρωτοβουλία για τη Στήριξη της Καμπάνας

Για συνεχή ενημέρωση: https://www.facebook.com/groups/122250884647823

Αν επιθυμείτε να συνεισφέρετε με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250