Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει επιχειρηματίας για την κατανομή των χώρων στην πλατεία Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 10:18

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει επιχειρηματίας για την κατανομή των χώρων στην πλατεία Αργοστολίου

Σε σχέση με δημοσιεύματα που αφορούν την πλατεία Αργοστολίου και επιδιώκουν να δημιουργήσουν στρεβλές εντυπώσεις και αρνητική εικόνα εις βάρος της επιχείρησής μου «Ο γύρος της Πλατείας» εξυπηρετώντας με πρόδηλο τρόπο οικονομικά συμφέροντα, δηλώνω ότι τόσο οι εμπνευστές τους όσο και οι αυτουργοί τους θα μας βρουν απέναντί τους με κάθε νόμιμο μέσο.

Θεωρώ υποχρέωσή μου απέναντι στους συντοπίτες μου να απαντήσω στα κίτρινα δημοσιεύματα για να γίνει ξεκάθαρη η αλήθεια.

Τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά λάμβαναν χώρα πριν το 2011. Απόδειξη ότι εκκρεμούν δικαστήρια εις βάρος των αποφάσεων των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών σχετικά με την κατανομή των κοινόχρηστων χώρων της πλατείας και για του λόγου το αληθές στις 13 Ιουνίου 2013 εκδικάζεται στο Δικαστήριο Κεφαλληνίας υπόθεση θιγμένου επιχειρηματία της κεντρικής πλατείας, που είχε προσφύγει εδώ και χρόνια στη δικαιοσύνη.

Δηλώνω στους συντοπίτες μας ότι το δικό μας κατάστημα, όπως και άλλα, δεν λάμβαναν αυτό που δικαιούνταν και το μοίρασμα της πλατείας γινόταν με άλλα κριτήρια, χωρίς να θέλω να επεκταθώ περισσότερο, καθώς θα αναπτύξω τους ισχυρισμούς μου με στοιχεία και ντοκουμέντα ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών.

Γεώργιος Βανδώρος

«Ο Γύρος της Πλατείας» 




00 inkefalonia general ad 300X250