Εθελοντική Ομάδα Δράσης: Το Σάββατο 1/6 θα γίνει διάθεση πορτοκαλιών και λεμονιών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 07:28

Εθελοντική Ομάδα Δράσης: Το Σάββατο 1/6 θα γίνει διάθεση πορτοκαλιών και λεμονιών

Αυτό το Σάββατο 1-6-13 θα γίνει διάθεση πορτοκαλιών και λεμονιών στην τιμή των 40 λεπτών το κιλό μπροστά από το γήπεδο Αργοστολίου από τις 9 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι. Τα πορτοκάλια θα είναι σε 5κιλη συσκευασία στην τιμή των 2 ευρώ και προέρχονται από την Λειβαθώ, ενώ τα λεμόνια θα είναι σε συσκευασία των 2.5 κιλών στην τιμή του 1 ευρώ και προέρχονται επίσης από την Λειβαθώ.

Δεν είναι απαραίτητο να έχετε μπει στις λίστες των παραγγελιών μας, μπορείτε ελεύθερα να αγοράσετε όποια ποσότητα θέλετε από τα παραπάνω προϊόντα μέσα στα χρονικά πλαίσια που αναφέραμε παραπάνω.

Στηρίζοντας τους ντόπιους παραγωγούς και το κίνημα ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ενισχύουμε την τοπική οικονομία, την οικονομία της χώρας μας (γιατί περιορίζονται οι εισαγωγές) και ταυτόχρονα αναδεικνύουμε την αισχροκέρδεια και την αδικία που συντελείται σε βάρος των γεωργών.

Εάν είστε κι εσείς μικροκαλλιεργητής, έχετε λαχανόκηπο με παραγωγή περισσότερη από αυτήν που μπορείτε να καταναλώσετε, έχετε στην κατοχή σας μικρή η και μεγάλη έκταση με οπωροφόρα δέντρα των οποίων οι καρποί πέφτουν και σαπίζουν, καιρός πια να διαχειριστείτε σωστά τους κόπους σας. Μπορείτε να διαθέσετε την όποια παραγωγή σας μέσα από το κίνημά μας σε πολύ καλύτερες τιμές και για σας αλλά και για τους καταναλωτές.

Είμαστε η εθελοντική ομάδα δράσης Κεφαλονιάς μέλος του πανελλήνιου δικτύου (ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ) και έχουμε κάνει πολλές αντίστοιχες δράσεις με αγροτικά προϊόντα από παραγωγούς του τόπου μας αλλά και άλλων περιοχών της χώρας μας, κύριος σκοπός μας είναι η διάθεση φθηνών και ποιοτικών προϊόντων στους συμπολίτες μας.

Επειδή θέλουμε πρωτίστως να προωθήσουμε τα τοπικά προϊόντα προχωρούμε στην δημιουργία ενός δικτύου μικροπαραγωγών που θα διαθέτουν τα προϊόντα τους μέσα από το κίνημά μας.

Για να γίνετε μέλη αυτού του δικτύου μπορείτε να επικοινωνείτε με τα παρακάτω τηλέφωνα των μελών της ομάδας μας
6945906637-2671025848
6932457089-2671084627
6932395083-2671100983

Επίσης μπορείτε να δηλώσετε τα στοιχεία σας και τα προϊόντα που παράγετε μέσα από την ηλεκτρονική φόρμα της ιστοσελίδας μας www.eodkef.gr

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ

Πολλοί επαγγελματίες σε εστιατόρια και χώρους μαζικής εστίασης καταναλώνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το λεμόνι δίχως να πετούν τίποτε.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250