Απάντηση Σπύρου Σακαλή σε δημοσίευμα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013 19:49

Απάντηση Σπύρου Σακαλή σε δημοσίευμα

Αξιότιμε κ. Αλεβιζόπουλε, Στην ηλεκτρονική σας ιστοσελίδα, στις΄΄Αστοχίες΄΄χθές και προχθές κάνατε την εξής ερώτηση:..΄΄ξέρετε ότι το Δ.Σ. του Νοσοκομείου είναι παράνομο;΄΄Ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο εν λόγω Δ.Σ. (πλήν γιατρών) του Γ.Ν.Κεφαλληνίας των Κέντρων Υγείας Ιθάκης και Σάμης και του Τμήματος Νοσηλευτικής Ληξουρίου, οφείλω να σας απαντήσω: ΝΑΙ το παραπάνω Δ.Σ. λειτουργεί με ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ. Για να γίνει κατανοητό στους ενδιαφερόμενους επισημαίνω ότι: Τακτικό μέλος έχει χάσει την ιδιότητα του διότι από τότε που διορίστηκε δεν έχει παραστεί σε καμία συνεδρίαση και φυσικά δεν αντικαταστάθηκε όπως ορίζει η νομοθεσία.

Συνεπώς , σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 13
του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν.2690/1999, όπως ισχύει),.. ΄΄το συλλογικό όργανο μπορεί να λειτουργήσει, όχι όμως πέρα από ένα τρίμηνο, αν κάποια από τα μέλη του
εκλείψουν ή αποχωρήσουν για οποιονδήποτε λόγο ή απολέσουν την ιδιότητα βάσει της
οποίας ορίστηκαν,..΄΄

Προσωπικά σας αναφέρω ότι μετά τις προφορικές και έγγραφες παρεμβάσεις(αναφορές) μου στον Διοικητή που δεν έτυχαν απάντησης έχω καταγγείλει την μη σύννομη σύνθεση στον κ.Υπουργό Υγείας,στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης στην 6η ΥΠΕ και στην Υπηρεσία Συλλογικών Οργάνων του σχετικού Υπουργείου όπου και αναμένω τις παρεμβάσεις τους .

Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι το έχω καταγγείλει και μέσω του ΄΄΄Βηματος του Πολίτη΄΄ στην ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου κ.Σ.Βούτου.
Στην διάθεση σας για οτιδήποτε κρίνετε σκόπιμο εσείς προσωπικά η οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑ.Σ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ (ΠΛΗΝ ΓΙΑΤΡΩΝ) ΣΤΟ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Σπ. Σακαλής (Μcs Διοίκησης Υπηρ.Υγείας)




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250