Για την γέφυρα στον παραλιακό Σάμης - Καραβομύλου... έφτασε ο κόμπος στο χτένι!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 12:04

Για την γέφυρα στον παραλιακό Σάμης - Καραβομύλου... έφτασε ο κόμπος στο χτένι!

Τον Οκτώβρη του 2011 μία έντονη ολονύχτια βροχόπτωση, ήταν αρκετή να προκαλέσει πολύ σοβαρές ζημιές στην γέφυρα του παραλιακού πεζόδρομου Σάμης - Καραβομύλου. Το πρόβλημα έγινε γνωστό στους αρμοδίους από την πρώτη κιόλας μέρα, μέσω του blog vlahatasamis. Ο Δήμαρχος μαζί με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, έκαναν επιτόπια αυτοψία ... και από τότε, έμειναν οι κάτοικοι της Σάμης και του Καραβομύλου, να διαμαρτύρονται για την επικινδυνότητα της γέφυρας και οι τουρίστες να φωτογραφίζουν το αξιοθέατο! Την γέφυρα αυτή χρησιμοποιούν εκτός από τους ντόπιους,  εκατοντάδες τουρίστες που διαμένουν σε ξενοδοχεία και δωμάτια της περιοχής, αλλά και αυτοί που επισκέπτονται πεζοί την Μελισσάνη και την λίμνη του Καραβομύλου.

Ο ¨κόμπος έφτασε στο χτένι¨όμως και χτες το βράδυ, επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής, αποφάσισαν να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου,  για το σοβαρό αυτό πρόβλημα που σχεδόν δύο χρόνια τώρα απασχολεί την περιοχή. Στη χτεσινοβραδυνή συνάντηση επαγγελματιών και κατοίκων της περιοχής, ένα από τα κύρια θέματα ήταν οι αναφορές  στα έντονα και πολλές φορές καυστικά σχόλια τουριστών για την γέφυρα και κορυφαίο σχόλιο η αποχώρηση τουριστών από ξενοδοχείο της περιοχής, λόγω του φόβου που δημιουργούσε το καθημερινό πέρασμά τους από αυτήν την ¨καρμανιόλα¨!!!

Βλέποντας λοιπόν κάτοικοι και επαγγελματίες της  Σάμης και του Καραβομύλου, την αδιαφορία των υπευθύνων για το σοβαρότατο αυτό θέμα, ανέθεσαν σε δικηγόρο των Αθηνών να χειριστεί την υπόθεση και ταυτόχρονα  να ζητήσουν την άμεση αντιμετώπιση   του προβλήματος για την τουριστική σεζόν που ξεκίνησε και την  ολική αντικατάσταση της γέφυρας, αφού αυτή ( σύμφωνα με τον τεχνικό  σύμβουλό τους ) δεν επιδιορθώνεται.

Τάσος Καβαλλιεράτος.

http://www.vlahatasamis.gr

 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250