Ανακοίνωση ΛΑ.Ο.Σ. για τον δρόμο στα Βερτεουράτα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012 10:16

Ανακοίνωση ΛΑ.Ο.Σ. για τον δρόμο στα Βερτεουράτα

Αρκετές καταγγελίες και παραπόνα φτάνουν καθημερινά στην Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Κεφαλονιάς & Ιθάκης και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο κ. Γεράσιμο Διαμαντάτο για την επικίνδυνη στροφή στα Βερτεουράτα στο ύψος του Αγ. Διονυσίου,πριν το Μαρκόπουλο.

Από όταν έγιναν έργα στην περιοχή και συγκεκριμένα κατά την κατασκευή του τειχίου ο δρόμοςδεν ασφαλτοστρώθηκε ως έπρεπε να έχει γίνει.

Η επικινδυνότητα του δρόμου είναι σε μέγιστο βαθμό καθώς πραγματοποιείτε αναγκαστική διέλευση των οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα λόγω των νερών που λιμνάζουν αλλά και της περιορισμένης ορατότητας.

Το πρόβλημα της συγκεκριμένης στροφής έχει θιχτεί και άλλες φορές στο παρελθόν αλλά δεν ίδρωσε το αυτί σε κανέναν αρμόδιο!

Είμαστε τυχεροί που μέχρι στιγμής δεν έχουμε θρηνήσει κανένα θύμα. Πρέπει δηλαδή να γίνει κανένα τροχαίο για να κουνηθείτε από τις καρέκλες σας;

Ο δρόμος ,εκτός των άλλων περιοχών, οδηγεί και στο λιμάνι του Πόρου.Νταλίκες ,αυτοκίνητα και οι τουρίστες που δεν γνωρίζουν τους δρόμους αυξάνουν πολύ τις πιθανότητες για ατύχημα.

Η ασφάλεια των κατοίκων του νησιού μας αλλά και των επισκεπτών του θα έπρεπε να είναι πρώτο στην λίστα των αιρετών του τόπου μας.Ελπίζουμε αυτήν την φορά να ακούσουν τα παράπονα των πολίτων και να μην ασχολούνται μόνο με τις επικείμενες εκλογές.

Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ

Διαμαντάτος Γεράσιμος