Γιορτάστηκε ο Άγιος Γεώργιος στα Χαλιωτάτα (photos + videos)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαΐου 2013 15:04

Γιορτάστηκε ο Άγιος Γεώργιος στα Χαλιωτάτα (photos + videos)

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η οικογένεια Σπαθή τίμησε τον Άγιο Γεώργιο στον ομώνυμο κτητορικό ναό στα Χαλιωτάτα Σάμης.Πλήθος πιστών αλλά και πολιτικών παρέστησαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Γεράσιμος Φωκάς, μαζί με ιερείς από άλλα μέρη της Κεφαλονιάς. Κείμενο - Εικόνες: Γιώργος Χαλαβαζής Βίντεο: Γιάννης Παπαδάτος Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μάρκος Κοτσιλίνης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά» Θεόφιλος Μιχαλάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Διονύσης Αραβαντινός και Γιώργος Θωμάς, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Φιοραβάντες, ο Παναγής Βλάχος, το μέλος του επιμελητηρίου Νίκος Μενάγιας, ο Γιώργος Τζωρτζάτος, ενώ την εμφάνισή του έκανε και ο πολιτευτής της ΝΔ Παύλος Παπαδάτος.

Μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε γεύμα με γίδα βραστή και σούπα, που κατά γενική ομολογία ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.
Και του χρόνου

Παρακάτω θα δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την Θεία Λειτουργία και ένα απόσπασμα από το γεύμα που παράθεσε η οικογένεια Σπαθή.

Αργότερα θα δείτε ολόκληρο το βίντεο από την τελετή που είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και σε ζωντανή μετάδοση

https://www.youtube.com/watch?v=pZXU2nhTioA

https://www.youtube.com/watch?v=r_H3sUUqlTQ

https://www.youtube.com/watch?v=Mr6IwkBFZtU

Watch live streaming video from inkefalonia at livestream.com

Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250