Αναχωρούν αύριο για την Ιταλία οι μοτοσικλετιστές

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 21:08

Αναχωρούν αύριο για την Ιταλία οι μοτοσικλετιστές

Και ενώ χτες υπογράφτηκε το Πρωτόκολλο για την αδελφοποίηση του Δήμου Κεφαλονιάς με το Δήμο Castrignano de AGreci της Ιταλίας, αύριο το πρωί στις 11 θα ξεκινήσουν οι μοτοσικλετιστές με αφετηρία το Δημαρχείο και προορισμό την Ιταλία.

Ρεπορτάζ: Αιμιλία Παυλάτου

Θα είναι εκεί για να τους ξεπροβοδίσουν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Αλέξανδρος Παρίσης και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής. Σκοπός αυτής της αποστολής είναι να εκφράσουν οι μοτοσικλετιστές τα ευχαριστήρια των Κεφαλλονιτών στους δύο Δημάρχους της Ιταλίας που παραχώρησαν το μισθό τους σε μας, για οικονομική ενίσχυση.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Κεκάτος δήλωσε ότι: «αυτή είναι ίσως η σημαντικότερη ενέργεια που πραγματοποιείται από το Δήμο μας για τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας – Ιταλίας και για την ενίσχυση του Τουρισμού του νησιού μας. Και μάλιστα είναι ανέξοδη για το Δήμο, οι μοτοσικλετιστές καλύπτουν μόνοι τους τα έξοδά τους».

Αντίστοιχα, ο εκπρόσωπος της λέσχης των μοτοσικλετιστών δήλωσε ότι: «δεν είναι ένα ταξίδι αναψυχής για εμάς. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250