Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για το Βαλλιάνειο Γυμνάσιο Κεραμειών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 10:34

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για το Βαλλιάνειο Γυμνάσιο Κεραμειών

Ξεκίνησαν το Σάββατο το απόγευμα οι εκδηλώσεις που διοργανώνουν η Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος Παν. Βαλλιάνου και οι Διευθύνσεις των Σχολείων της Εκπαιδευτικής Κοινότητας των Κεραμειών με σκοπό να τιμήσουν την ιστορία και την προσφορά του Βαλλιάνειου Γυμνασίου Κεραμειών στο χώρο του Βαλλιάνειου Γυμνασίου και Λυκείου.

Κατά την πρώτη μέρα πραγματοποιήθηκαν δυο ομιλίες από την κ. Ουρανία Καλούρη καθηγήτρια Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Επισκέπτρια Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Anzers – Γαλλία, με θέμα: Βαλλιάνειο Κληροδότημα και Τοπική Κοινωνία, αλλά και από την κα Βασιλική Μακρυδήμα Επίτιμο Διευθύντρια Βαλλιάνειου Λυκείου Κεραμειών, με θέμα: Η ιστορία του Βαλλιάνειου Γυμνασίου Κεραμειών.

Πολύς κόσμος έδωσε το παρών την πρώτη μέρα των εκδηλώσεεων, ενώ στο τέλος υπήρχε πλούσιος μπουφές προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βαλλιάνειου Γυμνασίου Κεραμειών. Τα ποτά και τα αναψυκτικά ήταν προσφορά του σούπερ μάρκετ ΑΒ FOOD MARKET.
Δίπλα στο Θέατρο, μέσα στο Γυμναστήριο λειτούργησε έκθεση των παλιών χρόνων του Γυμνασίου με φωτογραφίες και άλλα αντικείμενα.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και σήμερα το απόγεμα στις 7 μ.μ.

Παρακάτω φωτογραφίες


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250