Έκθεση Κηπευτικών – Ανθοκομίας (ΕΕΕΕΚ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 07:37

Έκθεση Κηπευτικών – Ανθοκομίας (ΕΕΕΕΚ)

Την Τετάρτη 17/04/2013 επισκέφθηκε το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Αργοστολίου στα Φαρακλάτα ο Α/Δήμαρχος Παιδείας κ. Ε. Κεκάτος , η Πρόεδρος Β'Θμιας Σχολικής Επιτροπής, Δημοτική Σύμβουλος κ.Μ.Κουνάδη, ο Γ.Γ.Σχολικής Επιτροπής κ.Φρ.Βουτσινάς και η Δημοσιογράφος κ.Elisabetta Giudrinetti. Η Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου κ.Α.Πετρούτσου ενημέρωσε αναλυτικά για τις δράσεις των παιδιών και τις εντυπωσιακές δραστηριότητες που αναπτύσσουν.

Ο Καθηγητής κ.Ν.Λαζής τους ξενάγησε στους χώρους δημιουργίας και αξιοποίησης αντικειμένων.
Στο ΕΕΕΕΚ γίνεται Έκθεση Κηπευτικών και Ανθοκομίας με προϊόντα παραγωγής του θερμοκηπίου, που λειτουργεί φέτος στο σχολείο. Επίσης, στο Εργαστήριο Χειροτεχνίας οι Εθελόντριες κ.Μ.Δίπλα και κ.Α. Μιχαλάτου έφτιαξαν με τους μαθητές χειροποίητα αρωματικά σαπούνια. Τέλος, οι μαθητές του Εργαστηρίου Τουριστικών Επαγγελμάτων σέρβιραν υπέροχο σπιτικό ραβανί σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Σας ενημερώνουμε ότι η εκπαιδευτική κοινότητα του ΕΕΕΕΚ θα πραγματοποιήσει Έκθεση Κηπευτικών-Ανθοκομίας την Τετάρτη 24/04/2013 στην είσοδο του Λιθοστρώτου (Δικαστικό Μέγαρο) από τις 8.30 πμ -12.30μμ.

Η Δημοτική Αρχή, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, κ.Α.Κωνσταντάκης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αργοστολίου κ.Λ.Νιφοράτος, συγχαίρουν τη Διευθύντρια, τους Καθηγητές και τα παιδιά και προσκαλεί όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου να τιμήσουν με την παρουσία τους την ξεχωριστή αυτή Έκθεση.

Παρακάτω φωτογραφίες