Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου : Αποτελέσματα και μήνυμα της οργανωτικής επιτροπής (ενημερωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 02 Απριλίου 2013 11:04

Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου : Αποτελέσματα και μήνυμα της οργανωτικής επιτροπής (ενημερωμένο)

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα ανα ηλικιακή κατηγορία και ανά γενική κατάταξη

Ολοκληρώθηκε και ο 3ος  Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου σε πανηγυρικό κλίμα και πολύ συγκίνηση, διότι οι προσπάθειες μας ευοδώθηκαν και το μήνυμα για την συμμετοχικότητα, την  κοινή  προσπάθεια, τον αγώνα για την επίτευξη ενός υγιούς στόχου επιτεύχθηκε στην πράξη, υπερβαίνοντας κάθε προσδοκία. Το γεγονός,  ότι όλοι μαζί μπορούμε ενάντια στα δεδομένα και τις αντιξοότητες των καιρών, αποδεδείχθηκε όχι μόνο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά. Πάνω από 320 συμμετέχοντες παιδάκια και ενήλικες, μαζί με τις οικογένειες τους αντιστάθηκαν στα δυσοίωνα σημάδια του καιρού, παρέμειναν παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και  πάλεψαν, ολοκληρώνοντας την διαδρομή και μάλιστα με άνεση και καλές επιδόσεις.

Ο αγώνας μας αποτελεί τρανή απόδειξη ότι αν θέτουμε στόχους και επιδιώκουμε από ψυχής να τους επιτύχουμε ενωμένοι, συντονισμένα, αξιοποιώντας όλες μας τις δυνάμεις τελικά θα τα καταφέρουμε. Αυτό ισχύει τόσο για τις δυσκολίες που βιώνει η χώρα μας όσο και για όσα προβλήματα αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας. Όλοι νικήσαμε, σ΄ αυτόν τον αγώνα.

Νικήσαμε πάνω από όλα ως άνθρωποι, υπερβαίνοντας τον εαυτό μας, νικήσαμε ως κοινωνικό σύνολο διότι εργαστήκαμε όλοι μαζί εθελοντικά για ένα κοινωφελές και όμορφο αποτέλεσμα, νικήσαμε και ως τόπος διότι επιτύχαμε να παρουσιάσουμε μια όμορφη αξιοπρεπώς οργανωμένη εικόνα, στους αθλητές και επισκέπτες μας εκτός νησιού.

Δεν ξέρουμε ειλικρινά ποιόν να πρώτο-ευχαριστήσουμε. Όλοι περιέβαλλαν με ενδιαφέρον και προσέφεραν χρόνο και κόπο για την ολοκλήρωση της διοργάνωσης μας κοινό, αθλητές, εθελοντές, φορείς και μέσα, μαζικής ενημέρωσης. Όλοι ανεξαιρέτως.

Οφείλουμε όμως να αναφερθούμε αναλυτικά σε όσους μας βοήθησαν, διότι τους οφείλουμε την επιτυχία μας, μας έδωσαν κουράγιο σε στιγμές που κι εμείς ενδεχομένως λιποψυχήσαμε λόγω των συνθηκών.

Καταρχήν ευχαριστούμε το κοινό και τους αθλητές μας, μικρούς και μεγάλους, που όταν αμφιταλαντευθήκαμε για την αναβολή του αγώνα παρέμειναν εκεί επιμένοντας να συνεχίσουμε την διαδικασία. Και τους γονείς που παρέμειναν μέσα στην βροχή για να αγωνιστούν τα παιδιά τους.

Δεν έχουμε λόγια να ευχαριστήσουμε την γραμματεία μας: την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Σοφία Μαραβέγια, την κα Ερασμία Μουστάκη, την κα Σίμου Βίκυ, την κα Ευγενία Μπεκατώρου, την κα Αγγελική Μπούζου την κα Ευγενία Βασιλάτου, την κα Κατερίνα Μαγουλά, τον κο Γεώργιο Ματαράγκα, που ανταποκρίθηκαν με υπομονή και ομολογουμένως επιμονή στις πολύ υψηλές απαιτήσεις του ρόλου τους.

Ευχαριστούμε επίσης τους χρονομέτρες μας : τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Νικόλαο Μεταξά, Βασίλειο Μεταξά, Αντζελίδη Γεώργιο, Λεωνίδα Παπαδάτο, καθώς και τον Παρίση Κουλουμπή, για την συνέπεια, τον επαγγελματισμό και την άριστη συνεργασία τους με τους υπευθύνους έκδοσης των αποτελεσμάτων.

Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ:

ü  Το ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ και ειδικά το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων που είχε τον πλέον καθοριστικό ρόλο στην ομαλή και ταχεία έκδοση των αποτελεσμάτων για ένα τόσο μεγάλο όγκο αθλητών διαφορετικών κατηγοριών και ειδικά :  τον εξαιρετικά αγαπητό μας και παρόντα πάντα σε ανάλογα εγχειρήματα Αγησίλαο Κονιδάρη, προϊστάμενο του τμήματος, τον καθηγητή Νίκο Παππά και τους ιδιαιτέρως ευγενικούς φοιτητές μας Γιάννη Σγουρομάλλη και Τρύφωνα  Πανουτσόπουλο που παρά την πίεση των συνθηκών διεκπεραίωναν με ταχύτητα χαμόγελο και προθυμία το έργο που τους ανατέθηκε .

ü  Την ναυτική Σχολή με τους σπουδαστές Στ.Ψαλιδάκη, Αλεξάνδρα Τριανταφύλλου, Αναστασία Τσιγουρτζίδου, Λίαν Πάολο Ντάβολα.

ü  Τον πολύ δικό μας πλέον και ταυτισμένο με τον Αγώνα μας δημοσιογράφο Σάκη Βούτο και την γλυκύτατη ραδιοφωνική παραγωγό Γιάννα Κουλουμπή που παρουσίασαν τον αγώνα και συνέδραμαν καθοριστικά στην επιτυχή του έκβαση.

ü  Τα παιδιά του siteKEFALONIZW” που πέραν του ρεπορτάζ τους θα αποστείλουν βίντεο του αγώνα στην εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» το οποίο και μετά από συνεννόηση μας θα προβληθεί προσεχώς με την έναρξη των καινούργιων εκπομπών.

ü  Τον φωτογράφο Βασίλη Λουκάτο που ανέλαβε την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα.

ü  Τις ηρωικές μαζορέτeς της Σχολής AJ DANCE που μέσα στην βροχή κυριολεκτικά, χόρευαν εμψυχώνοντας τους αθλητές αλλά και όλους εμάς.

ü  Τις Ιουλία Γιαννάκη και Χριστίνα Μαρούλη ειδικευμένες εκπαιδεύτριες(ZUMBA ® FITNESS), όπου μαζί με τις “ζουμπίτσες” τους προσέφεραν απίστευτο κέφι και ατμόσφαιρα πάρτι, κατά την αναμονή των αποτελεσμάτων.

ü  Τον Σύνολο Πάλης Κεφαλονιάς και τον προπονητή του Διονύσιο Μεταξά, που αν και δεν πραγματοποίησε την επίδειξη λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που ενείχαν κίνδυνο τραυματισμού των αθλητών παρέμειναν στις επάλξεις συνεισφέροντας όπου απαιτήθηκε.

ü  Την εταιρεία security S4S που ανέλαβε με εξαιρετικό συντονισμό την όλη επίβλεψη του αγώνα μας.

ü  Την Δημοτική μας Αστυνομία, που συνεισέφερε όπου της ζητήθηκε με συνέπεια.

ü  Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγωσωστών που ανέλαβε την παροχή πρώτων βοηθειών του αγώνα και που πάντα αποδέχεται τις προσκλήσεις μας, με προθυμία και ετοιμότητα.

ü  Την παθολόγο Κατερίνα Μαρκουλάτου, που ανέλαβε την ιατρική υποστήριξη του αγώνα μας παραμένοντας έως την λήξη του για την διαχείριση τυχόν εκτάκτων περιστατικών.

ü  Το  Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, την Αστυνομική Δ/νση Κεφαλονιάς που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και μερίμνησε με αμεσότητα και ιδιαίτερη επιτυχία για την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα μας.

ü  την  Ποδηλατική Ομάδα : Ηλίας Zαπάντης, Νικηφόρος Φωκάς, Αραβαντινός Γεράσιμος, που μας συνόδευσαν

ü  την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας που βοήθησε σημαντικά στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που απαιτήθηκαν για την προετοιμασία του αγώνα.

ü  Επίσης ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου δρομέων Κεφαλονιάς που συμμετείχαν και μας παρείχαν χρήσιμη καθοδήγηση σε πολλά βήματά μας και δίνουν δυναμικό παρόν στον αγώνα μας.

ü  Τον καθηγητή φυσικής Αγωγής Νίκο Αγγελόπουλο για τις συμβουλές του.

ü  Αλλά και τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να οργανώσουμε τον Βαλλιάνειο και τις παράλληλες εκδηλώσεις αλλά ούτε και να προσφέρουμε τα είδη που απαιτούταν για την διοργάνωση .Μεγάλοι χορηγοί: AB Βασιλόπουλος, Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς, Κληροδότημα Παναγή Βαλλιάνου Χορηγοί: Ξενοδοχείο Mirabel, Κολαίτη Λίτσα, Φωκάς Νίκος Αντιπροσωπείες Λακύθρα, Κοσμηματοπωλείο Φωκάς, Premier Zαχαροπλαστείο, Σπαθής Αρτοποιείο, Πανταζάτος market, XL STORES, Αντώνης Ζαχαροπλαστείο, Καππάτος Βοσκοπούλα, Νίκος - Στάμω Κομμωτήριο, Yvonne Walser & Pavlos Georgilas Sea Kayaking Kefalonia, Ξιφίτας, Όζι, Φίλιππος Μποσώνης, Beauty Shop, Λασκαράτος, Μπενετάτου Ειρήνη Αρχιτεκτονικό Γραφείο, AJ Dance, S4S Security, Θωμάς Βουτσινάς, Νισσάν Μπεκατώρος  Βιβλιοπωλείο Κύβος, τυπογραφείο Αφοι Λασκαράτοι

ü  Και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας που παρέμειναν δίπλα μας, από ενάρξεως της προετοιμασίας του αγώνα μας έως το τέλοςvoutospress, kefaloniapress, inkefalonia, e-kefalonia.net, kefalonias.gr, εφημερίδα Ανεξάρτητος, Kefalonizw, sportsthea, mykefalonia, εφημερίδα ημερήσιος.

 Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΚΕΔΗΚΕ σε όλους τους υπαλλήλους της και στον αγαπητό μας Άγγελο επιστάτη του γηπέδου, που συνεισέφεραν άμεσα και με ζήλο σε ότι τους ζητήθηκε και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον άγγελο τον Κωσταντάκη που υπήρξε πανταχού παρόντας, βοηθώντας, κουβαλώντας και συμμετέχοντας οπουδήποτε υπήρχε ανάγκη.

Λυπούμαστε για τα λάθη και τις αστοχίες μας, σε θέματα που δεν είχαμε προβλέψει ή μας προέκυψαν λόγω του καιρού ή άλλων αστάθμητων παραγόντων. Δεν είμαστε τέλειοι αλλά υποσχόμαστε ότι του χρόνου να επανέλθουμε καλύτεροι.

            Θα θεωρήσουμε ότι έχουμε επιτύχει όταν όλοι συμμετέχουν πλέον στον αγώνα μας, τρέχοντας ή περπατώντας.

 ΕΚ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ : ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ , ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Ετικέτες: