Περίεργη υπόθεση! Έβαλαν το Εικοσιμία – ΑΟΚΙ στο online στοίχημα!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 20:53

Περίεργη υπόθεση! Έβαλαν το Εικοσιμία – ΑΟΚΙ στο online στοίχημα!

Μια περίεργη εξαγωνιστική υπόθεση απασχολεί από χθες το βράδυ το τοπικό μας ποδόσφαιρο, όταν και έγινε αντιληπτό πως το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, ανάμεσα στην Εικοσιμία και τον ΑΟΚΙ εμφανίστηκε σε online στοιχηματική εταιρία με έδρα το εξωτερικό. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Πραγματικά είναι μία περίεργη υπόθεση και προκαλούνται ερωτηματικά τόσο για τους σκοπούς, όσο και για τους στόχους αυτής της κίνησης που δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Είναι όμως η πρώτη που σημειώνεται στο νησί μας και σίγουρα προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Η εν λόγω εταιρία στοιχηματισμού, έχει αποσύρει το παιχνίδι και όπως υποστηρίζει ο κ. Μαζαράκης έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της πως το παιχνίδι δεν πήρε στοιχηματισμό, ενώ η ΕΠΣΚΙ έκανε ως όφειλε τις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες και έχει ενημερώσει την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς καταθέτοντας σχετική αναφορά για την ανάρτηση από την στοιχηματική εταιρία.

Η απόφαση της ΕΠΣΚΙ πάντως είναι να μην αναβάλει το συγκεκριμένο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 31 Μαρτίου στις Κεραμειές από τη στιγμή που αυτό έχει αποσυρθεί από το στοιχηματισμό, ωστόσο σε ανάλογη περίπτωση σε Ποδοσφαιρική Ένωση άλλου Νομού, είχαν αναβληθεί όλα τα ματς της αγωνιστικής.

Ήρθαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ κ. Βαγγέλη Μαζαράκη, ο οποίος μεταξύ άλλων μας τόνισε πως υποψιάζεται πως όλο αυτό έχει γίνει από Κεφαλλονίτες για τους δικούς τους λόγους.

mazarakis

Ακούστε τι μας δήλωσε ο κ. Μαζαράκης




00 inkefalonia general ad 300X250