Α. Κονιδάρης: «Μπορούμε να δούμε το ποτήρι είτε μισοάδειο, είτε μισογεμάτο. Το ποτήρι είναι μισό πάντως»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 10:17

Α. Κονιδάρης: «Μπορούμε να δούμε το ποτήρι είτε μισοάδειο, είτε μισογεμάτο. Το ποτήρι είναι μισό πάντως»

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων παραμένει, οι φοιτητές αναχωρούν. Μπερδευτήκατε; Μάλλον... διότι η τελική μορφή του Σχεδίου Αθηνά που ανακοινώθηκε χθες το βράδυ από τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, αφήνει στην Κεφαλονιά το ΤΕΙ της, ωστόσο της στερεί τον «καθρέφτη» της που εδώ και χρόνια αποτελούσε το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας που δεν θα ξαναπάρει άλλους φοιτητές και το 2018, όταν θα έχουν αποφοιτήσει όλοι θα αναχωρήσει για Αμαλιάδα. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Ουσιαστικά από αυτή την εξέλιξη, ουσιαστικά «θιγμένη» είναι η Κεφαλονιά, που θα αρχίσει να χάνει ένα σημαντικό ποσοστό φοιτητών που – κακά τα ψέματα- κινούσαν και την τοπική της οικονομία.

Παράλληλα, το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Ληξούρι φεύγει από την νέα χρονιά και μετακομίζει Λευκάδα, ενώ το τμήμα Βιολογικής Καλλιέργειας μετονομάζεται σε Τεχνολογίας Τροφίμων και θα δέχεται φοιτητές από το έτος 2013-2014. Η έδρα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων θα παραμείνει στο Αργοστόλι.

«Μπορούμε να δούμε το ποτήρι είτε μισοάδειο, είτε μισογεμάτο. Το ποτήρι είναι μισό πάντως» δηλώνει ο προϊστάμενος του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων που φαίνεται να πλήγεται περισσότερο, καθώς δεν θα εισαχθούν από εδώ και στο εξής άλλοι φοιτητές στο νησί.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΗ ΚΟΝΙΔΑΡΗ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ