Αύριο το Σεμινάριο για την αντιμικροβιακή δράση του θυμαριού σε τυροκομικά προϊόντα στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013 22:15

Αύριο το Σεμινάριο για την αντιμικροβιακή δράση του θυμαριού σε τυροκομικά προϊόντα στο Αργοστόλι

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο, Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:00, πραγματοποιείται από το Τμήμα Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων το σεμινάριο με θέμα Η Αντιμικροβιακή Δράση του Αιθέριου Ελαίου του Θυμαριού σε Τυροκομικά Προϊόντα. Το Σεμινάριο θα γίνει στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων (Λεωφόρος Αντώνη Τρίτση, Αργοστόλι).Το Σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου (γαλακτοπαραγωγοί, τυροκόμοι) όσο και στο γενικό κοινό. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ