Ενημέρωση για τον Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 07:26

Ενημέρωση για τον Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου

Για όσους δεν τρέχουν και δεν περπατούν ή τουλάχιστον όχι αρκετά για να συμμετάσχουν στο φετινό Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου, σας γνωρίζουμε ότι μπορείτε πάντα να έρθετε ως θεατές, εμψυχώνοντας τους αθλητές και απολαμβάνοντας τις μάχες του τερματισμού αλλά και να ψυχαγωγηθείτε από την μουσική του DJ Thomas και τις εξαιρετικές μαζορέτες της σχολής AJ DANCE.

Φέτος δε για πρώτη φορά θα διεξαχθεί μια επίδειξη με βάρη από τον Σύλλογο Πάλης Κεφαλληνίας, για όσους αρέσκονται στα δυναμικά αθλήματα, ενώ θα χορέψουμε όλοι μαζί ζούμπα ( ZUMBA® Fitness) με το κέφι την ενέργεια και την καθοδήγηση της Ιουλίας Γιαννάκη και της Μαρούλη Χριστίνας .

Παράλληλα θα έχουμε την χαρά να προσφέρουμε βραβεία σε παλιούς Κεφαλλονίτες αθλητές του στίβου που κατέκτησαν πανελλήνια διάκριση και εξακολουθούν να έχουν διαρκή και ενεργό παρουσία, συμμετοχή και συνεισφορά στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας.

Επίσης θα βραβευθεί για την συνολική της προσφορά στον αθλητισμό του νησιού μας και η παγκόσμια πρωταθλήτρια Άρσης Βαρών κα Ευγενία Μπεκατώρου.
Φέτος τον αγώνα μας θα συνοδεύσει και ομάδα ποδηλατών.
Αναλυτικότερη ενημέρωση για την σειρά των εκδηλώσεων, οδηγίες προς τους αθλητές και τους συμμετέχοντες εθελοντές και χορηγούς της διοργάνωσης σε επόμενη ανακοίνωσή μας.

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής του Βαλλιανείου Αγώνα Δρόμου

Φωκάς Διονύσιος   Φωκά Αικατερίνη  Σαμόλη Ευαγγελία


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250