Φοιτητές του ΤΕΙ: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει μικροπολιτικά παιχνίδια στη πλάτη μας»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013 15:30

Φοιτητές του ΤΕΙ: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει μικροπολιτικά παιχνίδια στη πλάτη μας»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι φοιτητές του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, αναφορικά με τα όσα έγιναν στο χθεσινό Συλλαλητήριο και τονίζοντας πως δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να παίξει μικροπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη τους. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση τονίζει πως Δυστυχώς για ακόμη μια φορά, γίναμε μάρτυρες της Ελληνικής πραγματικότητας. Το κοινό συμφέρον των φοιτητών και της τοπικής κοινωνίας, για την παραμονή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ως έχει μέχρι σήμερα αλλά και για την αναβάθμισή του ακόμα και μετά τη «λήξη της προθεσμίας των 5 ετών», θυσιάστηκε στο βωμό των κομματικών σκοπιμοτήτων. Από την αρχή, είχαμε διευκρινίσει ότι ο αγώνας μας δεν έχει καμία κομματική εξάρτηση και ζητήσαμε την υποστήριξη όλων ανεξαρτήτως πολιτικού φορέα.

Στο συλλαλητήριο που διεξήχθη στις 11/3/2013 έξω από το κτήριο της πρώην Νομαρχίας, με πρωτοβουλία της συντονιστικής επιτροπής της κατάληψης, έγινε εμφανέστατη προσπάθεια από πολιτικούς φορείς, να καπελώσουν τον αγώνα μας. Σε αυτή τους τη προσπάθεια εμείς δεν δεχτήκαμε να γίνουμε μέτοχοι γι' αυτό και αποχωρήσαμε.

Σεβόμαστε το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι προσφέρθηκαν να στηρίξουν τον αγώνα μας, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει μικροπολιτικά παιχνίδια στη πλάτη μας.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250