Οι δραστηριότητες της ΕΠΑΣ Β. Νοσηλευτών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 09:21

Οι δραστηριότητες της ΕΠΑΣ Β. Νοσηλευτών

Η ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών ΄΄Κέντρο Εκπαίδευσης΄΄ του Νοσοκομείου Κεφαλληνίας στα πλαίσια της εκπαίδευσης –επιμόρφωσης και όχι μόνο,σας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει τα παρακάτω:

-Στις 13-03-2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 πραγματοποιεί το 3ο μάθημα ΄΄εκμάθησης μουσικής΄΄ με την εθελοντική προσφορά του κ.ΤΟΜΥ ΚΟΥΤΑΒΑ τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. Την ίδια ημέρα και ώρα 20.00΄μ.μ.συνεχίζεται το εθελοντικό πρόγραμμα εκμάθησης χορού με τις κ.κ. ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και ΒΩΡΟΥ ΡΟΥΛΑ Χοροδιδάσκαλο. Οι αναφερόμενες τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά ασχολούνται με την διδασκαλία παραδοσιακών χορών σε πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου μας τα τελευταία 17 χρόνια και διδάσκουν παραδοσιακούς χορούς απ' ολη την Ελλάδα (Νησιώτικη, Ηπειρωτική ), καθώς και Ελληνικούς Λαικούς. Είσοδος και συμμετοχή ελεύθερη.

-Στις 14.03.2013 ημέρα Πέμπτη ΚΑΙ ΏΡΑ 11.00΄Π.Μ θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη εξαιρετικά ενδιαφέρον Σεμινάριο στα πλαίσια της επιμόρφωσης και ενημέρωσης με θέμα: "Κατάθλιψη: η μάστιγα της σύγχρονης εποχής" Με εισηγήτρια την κ. ΡΕΓΓΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, Ψυχολόγο, D.E.S. Ειδικευθείσα στην κλινική ψυχολογία-ψυχοθεραπεία . Είσοδος και συμμετοχή ελεύθερη, θα δοθεί και σχετική βεβαίωση.

-Στις 15-03-2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00΄θα συνεχισθεί το δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας για αρχάριους και προχωρημένους με την εθελοντική προσφορά της καθηγήτριας Ξένων Γλωσσών κ. Χρύσας Βλωτή που επίσης ευχαριστούμε θερμά. Είσοδος και συμμετοχή ελεύθερη.

Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ και υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης
Σπ. Σακαλής (Μcs Διοίκησης Υπηρ.Υγείας)




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ