Διαδικασία συμμετοχής στον 2ο Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012 13:57

Διαδικασία συμμετοχής στον 2ο Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου

Για την επίλυση της αποριών όλων όσων επιθυμούν να συμμετέχουν στον 2ο Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου σας ενημερώνουμε για τα εξής:

- Όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μικροί-μεγάλοι παρακαλούνται να βρίσκονται στον χώρο της πλατείας Αργοστολίου 11 το πρωί  την Κυριακή 1η Απριλίου για την εγγραφή τους.

- Απαραιτήτως φέρουν μαζί αστυνομική ταυτότητα, ενώ οι ανήλικοι συνοδεύονται από κάποιον κηδευμόνα.Υπογράφουμε άπαντες στην γραμματεία δήλωση ότι η  ευθύνη για ενδεχόμενα θέματα υγείας που  τυχούν προκύψουν βαρύνει τους συμμετέχοντες και όχι τους διοργανωτές.Για τα παιδιά έως 16 ετών υπογράφει ο κηδεμόνας.Δηλώνουμε ηλικία και λαμβάνουμε αριθμό.

- Θα ήταν καλό να έχετε μαζί σας πετσετούλα και ίσως μια μπλούζα να αλλάξετε, για να μην παραμείνετε ιδρωμένοι μετά το πέρας του αγώνα και έως την απονομή επάθλων.

-Θα υπάρχει χώρος φύλαξης στο παλιό Δημαρχείο, για να αφήσετε τα πράγματά σας όσο αγνωίζεσθε με την επίβλεψη ατόμων της εταιρείας security S4S.

-Θα προσφέρονται νερά κατά την διάρκεια της διαδρομής, ενώ μετά το πέρας του αγώνα θα μπορείτε να ανακτήσετε την χαμένη ενέργεια με γλυκά-αναψυκτικά κτλ σε ειδικό μπουφέ.

- Ο αγώνας θα ξεκινήσει τις 12-12.10 για τα μικρά τα 200μ και με το πέρας αυτού (υπολογίζεται δέκα λεπτά) θα ξεκινήσει περί τις 12.20  ο αγώνας των μεγάλων.

- Οι απονομές θα λάβουν χώρα ακριβώς μετά το πέρας του αγώνα. Μην ξεχνάμε όλοι παίρνουμε μετάλιο είτε τρέξουμε είτε περπατήσουμε αρκεί να τερματίσουμε, ενώ θα βραβευθούν ξεχωριστά οι τρείς πρώτοι κάθε κατηγορίας. Θα ήταν καλό ότι και να επιλέξουμε τρέξιμο ή περπάτημα να κάνουμε όλοι ένα ζεσταματάκι πρίν τον αγώνα.Εξάλλου το όλο κλίμα θα προσφέρεται για μετά μουσικής προθέρμασης καθώς το γεγονός θα διανθίζεται μουσικά από τον Θωμά Βουτσινά και τον Άγη Κονιδάρη γνωστούς για το κέφι που προκαλούν.

- Για το κοινό που θα αναμένει τον τερματισμό των αθλητών, άπό ενάρξεως του αγώνα έως και τον τερματισμό των πρώτων θα υπάρχει χορευτική παράσταση από την σχολή χορού aj dance  ενώ από το πέρας του αγώνα μέχρι και την έναρξη των απονομών θα μας συντροφεύσει μουσικά το συγκρότημα CO2

-Θα υπάρχουν καρέκλες για τους μεγαλύτερους και όσους έχουν πιθανόν πρόβλημα αλλά και για τους αθλητές που τερματίζουν.

- Ελπίζουμε δε με την  λίαν ψυχαγωγική παρουσία του δημοσιογράφου κου Βούτου, που θα περιγράφει τα δρώμενα η όλη εκδήλωση να χαρακτηρίζεται από μπρίο κέφι και ψυχαγωγία.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ, ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΝΕΟΣΥΣΤΑΘΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

καλή επιτυχία σε όλους

Εκ της οργανωτικής επιτροπής




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250