Συναντήσεις για γονείς με θέμα την ψυχική υγεία της οικογένειας σε καιρό κρίσης σε όλη την Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 10:57

Συναντήσεις για γονείς με θέμα την ψυχική υγεία της οικογένειας σε καιρό κρίσης σε όλη την Κεφαλονιά
Διοργάνωση ενημερωτικών συναντήσεων για γονείς με θέμα:
Η προαγωγή της ψυχικής υγείας της οικογένειας στον καιρό της κρίσης. Μπορούμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας από τις συνέπειες.

Αγαπητοί γονείς,

ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένεια, σαν αποτέλεσμα των γενικότερων κοινωνικών και οικονομικών εξελίξεων και κυρίως με αφορμή την οικονομική κρίση.

Θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να συζητήσουμε από κοντά τους προβληματισμούς μας, στην προσπάθεια της υπηρεσίας μας να υποστηρίξει την οικογένεια στον ρόλο της, ώστε να προλάβουμε τις αρνητικές επιπτώσεις στα παιδιά μας.

Με αυτό το σκεπτικό, οργανώνουμε συναντήσεις με γονείς παιδιών Δημοτικών Σχολείων σε όλη την Περιφέρεια του Δήμου μας, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

Το Πρόγραμμα των συναντήσεων έχει ως εξής:

  • ·1η ενημερωτική συνάντηση στο Αργοστόλι, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου –Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου, Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 και ώρα 18.30 μμ.
  • ·2η ενημερωτική συνάντηση στην Σάμη, αίθουσα εκδηλώσεων Δημοτικού Σχολείου Σάμης, Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 και ώρα 18.30 μμ.
  • ·3η ενημερωτική συνάντηση στις Κεραμιές, αίθουσα εκδηλώσεων Δημοτικού Σχολείου Κεραμειών , Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 και ώρα 18.30 μμ.
  • ·4η ενημερωτική συνάντηση στονΠόρο, αίθουσα εκδηλώσεων Κοινοτικό Γραφείο Πόρου, Παρασκευή15 Μαρτίου 2013 και ώρα 18.30 μμ.
  • ·5η ενημερωτική συνάντηση στα Μεσοβούνια, αίθουσα εκδηλώσεων Δημοτικού Σχολείου Μεσοβουνίων, Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 και ώρα 18.30 μμ.
  • ·6η ενημερωτική συνάντηση στο Ληξούρι, αίθουσα συναντήσεων παλιού Δημαρχείου, Tετάρτη3 Απριλίου 2013 και ώρα 18.30 μμ.

 

Θα θέλαμε την βοήθειά σας στην δημοσιοποίηση των εκδηλώσεων, ώστε να διασφαλιστεί η συμμετοχή των γονιών.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την συνεργασία. Είμαστε στην διάθεσή σας για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠ

Διονύσης Κοκόσσης




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ