Σεμινάριο για την υγεία στο ΤΕΙ από την ΕΠΑ.Σ. Β. Νοσηλευτών

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 19:02

Σεμινάριο για την υγεία στο ΤΕΙ από την ΕΠΑ.Σ. Β. Νοσηλευτών

Η ΕΠΑ.Σ. Β. Νοσηλευτών του Γ.Ν. Κεφαλληνίας με τη συνεργασία του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, διοργάνωσε ένα πολύ ενδιαφέρον επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα τη «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας».

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Αιμιλία Παυλάτου

Το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Κώστας Ευαγγελάτος» του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών φοιτητών που ήρθαν για να παρακολουθήσουν αλλά και πολλών άλλων επαγγελματιών που σχετίζονται με τις υπηρεσίες υγείας.

Κύριοι Ομιλητές ήταν:

Ο κ. Σακαλής Σπύρος, Διευθυντής ΕΠΑ.Σ. Β. Νοσηλευτών MSc Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας με θέμα: «Ο θεσμός του management στο Ε.Σ.Υ. – Νέα αντίληψη στα Νοσοκομεία».

Ο κ. Σιώχος Γεώργιος, Νοσηλευτής (ΤΕ) Γ.Ν. Ληξουρίου «Ματζαβινάτειο», MSc Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας, υποψ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα: «Η χρήση των πληροφοριακών συστημάτων υγείας και η σημασία της εφαρμογής τους στη σύγχρονη λειτουργία των νοσοκομείων».

Η κ. Ζιώγκου Γεωργία, Οικονομολόγος και Υπεύθυνη του Τμήματος Προμηθειών στο Γ. Νοσοκομείο Κεφαλονιάς με θέμα: «Σύγχρονο Μοντέλο Διοίκησης στο Ελληνικό Δημόσιο Νοσοκομείο.

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΠΑ.Σ. Β. Νοσηλευτών τονίζεται ότι:

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο ΄΄Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας΄΄σε συνεργασία του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με την ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών του Γ.Ν. Κεφαλονιάς στο χώρο του Τριτοβάθμιου Ιδρύματος. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου οι εξαιρετικές εισηγήσεις και η ενεργή συμμετοχή του κοινού με την μορφή ερωτήσεων σφράγισαν μία ακόμη σημαντική και ποιοτική εκδήλωση επιμόρφωσης ενημέρωσης για το Νησί μας.

Ευχαριστώντας θερμά τον Προϊστάμενο του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων κ. Αγ. Κονιδάρη για την άψογη συνεργασία καθώς και τους εισηγητές μας κ.κ. Γ.Ζιώγκου και Γ. Σιώχο ελπίζουμε στην περαιτέρω συνεργασία πάνω σε θέματα αρμοδιότητας μας.

Τέλος το μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στο κοινό που μας ακολουθεί πιστά στο δρόμο της διά βίου μάθησης.

                                 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑ.Σ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

                                                                    Σ. ΣΑΚΑΛΗΣ ΠΕ.Α΄




00 inkefalonia general ad 300X250