Αποκομμένα τα Δελαπορτάτα - Τι γίνεται με τον δρόμο;

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 00:34

Αποκομμένα τα Δελαπορτάτα - Τι γίνεται με τον δρόμο;

Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2011 όταν μετά από βροχή υποχώρησε μεγάλο τμήμα του δρόμου που ενώνει το χωριό Δελαπορτάτα Παλικής με το Ληξούρι. Ένας δρόμος που δεν εξυπηρετεί μόνο τους κατοίκους του χωριού, αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μιας και τους φέρνει χιλιομετρικά ποιο κοντά στο Ληξούρι, ένας δρόμος που χρησιμεύει ως πυρασφάλεια τους καλοκαιρινούς μήνες, και για να πηγαίνουν οι κάτοικοι της περιοχής στα κτήματα τους. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος – Μαρία Μουρελάτου

Η πολιτεία φρόντισε και άνοιξε παρακαμπτήρια οδό. Και εδώ είναι τα παράπονα και η αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής, δεν υπάρχει σήμανση ότι ο δρόμος είναι κλειστός, η παρακαμπτήρια οδός βρίσκετε ακόμη στο αρχικό στάδιο, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι η διέλευση των οχημάτων να γίνετε με δυσκολία και το χειμώνα να είναι αδύνατη.

«Έχουμε ενημερώσει τον Δήμο, αλλά και όλους τους αρμόδιους φορείς ωστόσο ακόμα δεν έχουμε δει φως . Δεν ζητάμε πολλά, αυτό που ζητάμε είναι να στρώσουν τον δρόμο με χαλίκι ώστε να είναι βάτος και κατά τους χειμερινούς μήνες» δηλώνουν κάτοικοι του χωριού που – και με το δίκιο τους – αισθάνονται αποκομμένοι. Άλλωστε η αγανάκτησή τους και τα e-mail με τα παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί μας έκαναν να ξεκινήσουμε αυτό το ρεπορτάζ.

00

00

00

00

00

00

00

00

00

00

00




00 inkefalonia general ad 300X250