Γεώργιος Μολφέτας : Και η … γάτα σκίζεται!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013 14:15

Γεώργιος Μολφέτας : Και η … γάτα σκίζεται!

Και η … γάτα σκίζεται! Αγαπητοί μου, Τον τελευταίο μήνα αποκτήσαμε  στο νησί μας ακόμη ένα «αξιόλογο» blog ποικίλης ύλης. Τόσο αξιόλογο που ο δημιουργός και οι σχολιαστές αποφάσισαν, σαν βρεγμένες γάτες,  να κρατήσουν την ταυτότητα τους επτασφράγιστο μυστικό. Γεγονός βέβαια που μας οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι πρόκειται 100%  για άτομα που δεν διαθέτουν το  θάρρος, την παλικαριά,  να υποστηρίξουν ανοιχτά όλα όσα γράφουν.

Βέβαια το φαινόμενο της δημιουργίας τέτοιου περιεχομένου blog προκειμένου να δημοσιεύεται ο καημός και η …… κάθε πικραμένου που πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να βλάψει τους αντιπάλους του σε προσωπικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στο νησί μας.

Επειδή θεωρώ ότι είμαι νοήμων άνθρωπος δεν θα σπαταλήσω το χρόνο μας για να σχολιάσω το περιεχόμενο του συγκεκριμένου blog. Είναι όμως αδύνατον να μην σταθώ στην αφέλεια αυτών που γράφουν.

Αλήθεια είναι τόσο αφελείς και πιστεύουν ότι δεν έχουμε καταλάβει ποιοι είναι;  Μα δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό. Αρκεί να παρατηρήσεις τα σχόλια, τα άτομα στα οποία απευθύνονται «τα πυρά» και τον τρόπο σχολιασμού …

Φαίνεται ότι οι καημένοι αγνοούν ότι … ακόμα και η γάτα σκίζεται …

Πώς θα αντιδρούσαν σε   έναν παρόμοιο σχολιασμό από ένα ανάλογο blog; Τι θα συμβεί αν κάποιος τους μιμηθεί και ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο που χάραξαν αυτοί;  

Γεώργιος Μολφέτας