Γ. Μολφέτας: «Ένας Πλατωνικός έρωτας στο νησί μας»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 13:37

Γ. Μολφέτας: «Ένας Πλατωνικός έρωτας στο νησί μας»

Αγαπητοί μου, Όλοι έχουμε διαπιστώσει την απέραντη εκτίμηση και θαυμασμό που τρέφει ο αρθρογράφος κ. Χρυσόστομος Αγγούριας προς τη Δημοτική Αρχή. Αισθήματα τόσο έντονα φορτισμένα που φτάνει στο σημείο να θεωρεί την αντιπολίτευση πολιτικά αναλώσιμη ή ακόμα και «ζωντανή-νεκρή» (και αυτοί είναι κάποιοι ενδεικτικοί χαρακτηρισμοί από τους πολλούς που έχει χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα) ενώ τα κολακευτικά λόγια για τον Γνήσιο και τους συμβούλους του δεν έχουν τελειωμό.

Πολλοί από εσάς μάλιστα μου μεταφέρατε και την απορία σας κατά πόσο είναι δεοντολογικό ένας αξιόλογος αρθογράφος, όπως ο κ. Αγγούριας, με βαθιά γνώση του πολιτικού γίγνεσθαι της μικρής μας κοινωνίας, να εκφράζεται απροκάλυπτα, σε σημείο υπερβολής μη σας πω και εμμονής, υπέρ της Δημοτικής Αρχής και να μην χάνει ευκαιρία να καυτηριάζει τόσο έντονα τον κ. Μάρκο Κοτσιλίνη και τώρα τελευταία και τον κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Δεν σας κρύβω ότι μπήκα σε μεγάλο πειρασμό για το αν θα πρέπει να σας αποκαλύψω το «μυστικό» του κ. Αγγούρια ή όχι. Μετά όμως από αρκετή περισυλλογή και κατόπιν της δικής σας παρότρυνσης αποφάσισα να μιλήσω ...

Λοιπόν ...

Ο κ. Αγγούριας δεν είναι κύριος, είναι κυρία και μάλιστα μια σαραντάρα ωραιότατη μελαχρινή κυρία που έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε στέλεχος της δημοτικής αρχής. Και πιστέψτε με εδώ κρύβεται ένας μεγάλος πλατωνικός έρωτας, από αυτούς που γράφουν ιστορία!


Όπως καταλαβαίνεται που μυαλό ο κ. Αγγούριας να κρίνει αντικειμενικά τη Δημοτική Αρχή, που μυαλό να δει την πραγματική κατάσταση που βρισκόμαστε.

Βλέπει μόνο τα καλά του συγκεκριμένου στελέχους και υπερασπίζεται με πάθος ό,τι κάνει. Βλέπετε όταν μιλάει η καρδιά δεν υπάρχει λογική.
Και πριν πείτε ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται, σας προκαλώ να διαβάσετε προσεχτικά από εδώ και πέρα τα άρθρα του κ. Αγγούρια και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα ...

Γεώργιος Μολφέτας