Γ. Μολφέτας: «Ο κατά φαντασία κερδισμένος!»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 14:36

Γ. Μολφέτας: «Ο κατά φαντασία κερδισμένος!»

Επιτέλους ανακοινώθηκαν οι μεγάλες αλλαγές αρμοδιοτήτων στο Δήμο Κεφαλλονιάς. Αλλαγές που θα βάλουν το Δήμο μας δυνατά στην επιτυχή ολοκλήρωση της δημοτικής θητείας. Αλλαγές που θα μας συντροφέψουν στον υγιεινό περίπατο. Ειλικρινά, αγαπητοί μου, πιστεύω ότι αυτές οι αλλαγές κινήθηκαν σε σωστή και λογική βάση και ναι ..θα οδηγήσουν στο ποθητό αποτέλεσμα! Και εξηγώ ....

Η Ελπίδα Κατσαϊτη ως πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου θα διορθώσει το άσχημο αποτέλεσμα παραγωγής έργου του Δημάρχου ο οποίος, λόγω πολλών αρμοδιοτήτων, δεν είχε χρόνο να αφιερώσει σε αυτό.

Ο Δημήτρης Πυλαρινός ως νέος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών θα δώσει νέο αέρα στον τεχνικό τομέα αφού μέχρι σήμερα υπεύθυνος και γι΄ αυτό ήταν ο Δήμαρχος.

Ο Σάββας Σαββαόγλου θα προχωρήσει σε πληρωμές με αξιοκρατικά κριτήρια και θα νοικοκυρέψει τα οικονομικά του δήμου, πράγμα που δεν κατάφερε ο Πυλαρινός.

Ο Βαγγέλης Κεκάτος θα ασχοληθεί σοβαρά και υπεύθυνα, όπως και με τον τουρισμό, με την παιδεία και τον πολιτισμό και θα είναι πιο αποτελεσματικός σε σχέση με τον Σάββα, που εδώ που τα λέμε είχε αδιαφορήσει λιγάκι.

Η Αθηνά Αυγουστάτου θα ασχοληθεί με τα προβλήματα της Λειβαθούς πράγμα που δεν έκανε ο Κεκάτος.

Με τον Σπύρο Ματιάτο θα αποκτήσουμε επιτέλους ένα ισχυρό άνδρα στην πολιτική προστασία. Αν θυμάστε καλά υπήρχαν αρκετές αντιδράσεις για την αποτελεσματικότητα του Βαγγέλη Θεοφιλάτου σε αυτή τη θέση.

Ο Βαγιωνίτης θα ασχοληθεί με την καθαριότητα όλης της περιφέρειας και όχι μόνο του Κουτάβου (το πάθος του Ματιάτου).

Όπως καταλαβαίνετε ... με όλες αυτές τις αλλαγές αποδεσμεύεται ο Δήμαρχος και επιτέλους η Σάμη θα αποκτήσει έναν αντιδήμαρχο που θα ασχολείται μόνο με αυτήν και θα ασκεί με αποτελεσματικότητα τα καθήκοντα του.

Όλα δείχνουν ότι η παράταξη της ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ξεκινά το δεύτερο ήμισυ της θητείας της με όλα τα στελέχη συστρατευμένα στη μάχη για την ολοκλήρωση αυτής αλλά και για νέα νικηφόρα πορεία (υγιεινός περίπατος) στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως η μόνη ισχυρή, αποτελεσματική, σοβαρή, ενωμένη, φερέγγυα και με όραμα δύναμη στο νησί μας.

Γεώργιος Μολφέτας

Υ.Γ.


Ένα ανέκδοτο για να γελάσουμε και λίγο αφορά και τον τίτλο του άρθρου:
«ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ»