Γ. Μολφέτας: «Ο Υγιεινός Περίπατος της Δημοτικής Αρχής»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013 09:13

Γ. Μολφέτας: «Ο Υγιεινός Περίπατος της Δημοτικής Αρχής»

Επιτέλους φίλοι μου εντόπισα το μεγάλο πρόβλημα που έχει η Δημοτική Αρχή εδώ και δύο χρόνια και δεν μπορεί να βρει το βηματισμό της!Και να σας εξηγήσω τι εννοώ... Διαβάζοντας την περίφημη στήλη ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ του χθεσινού φύλλου (09-01-2013) του ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ, ξέρετε αυτή που γράφει ο σοβαρός αρθογράφος με το ψευδώνυμο Χρυσοστόμος Αγγούριας, αποκόμισα τα εξής:


1. Ο Μάρκος Κοτσιλίνης είναι πολιτικό πτώμα, και άκουσον άκουσον, επειδή δεν μπόρεσε να επιλέξει πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου αλλά μόνο αντιπρόεδρο και επιπρόσθετα έχασε και το σπουδαίο δημοτικό σύμβουλο Παναγή Ρασσιά.
2. Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος έχει χλωμές εκλογικές ελπίδες αφού δεν στηρίζεται από κανένα πολιτικό κόμμα. Βέβαια, ανά μεταξύ μας, σε αυτό το σημείο μου γεννήθηκε και η απορία τι σόι ανεξάρτητος θα ήταν αν υποστηριζόταν από κάποιο κόμμα;
3. Ο Μάκης Φόρτες θα κατέβει με Παρίση, ο Δήμαρχος δεν θα χάσει τον ύπνο του, μια ζωή θα βλέπουμε την πλάτη του Δημάρχου και άλλα πολλά τέτοια.

Κλείνοντας λοιπόν, τη στήλη του ο κ. Αγγούριας, ένας άνθρωπος γνώστης όχι μόνο της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της ίδιας της Δημοτικής Αρχής, μας φανερώνει το μεγάλο μυστικό: Η Δημοτική Αρχή κάνει και θα κάνει έναν υγιεινό περίπατο!!
Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ με το φτωχό μου μυαλό:

Η σημερινή κατάσταση του νησιού μας, τα πολλαπλά προβλήματα που υπάρχουν παντού και τα συνεχή παράπονα των συμπολιτών μας, θα αντιμετωπιστούν με υγιεινό περίπατο;

Οι δύσκολες καταστάσεις που περνάμε δεν χρειάζονται διαρκή αγώνα με θέληση; Δεν χρειάζονται εντατική προσπάθεια; Πώς θα προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στους συμπολίτες μας; Πώς θα θέσουμε στόχους; Πως θα τους υλοποιήσουμε; Πώς θα ξεχωρίσουμε τις προτεραιότητες;

Δεν λέω καλός και ο υγιεινός περίπατος αλλά συνήθως υιοθετείται από ασθενείς και από ανθρώπους με περιορισμένες αντοχές.

Γεώργιος Μολφέτας