Γεώργιος Μολφέτας : Τα πέντε χρόνια μπορεί για σας να φαίνονται πολλά, αλλά για τον Μιχαλάτο, πιστέψτε με, κρύβουν πολλές ενδιαφέρουσες εκπλήξεις και προκλήσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 13:17

Γεώργιος Μολφέτας : Τα πέντε χρόνια μπορεί για σας να φαίνονται πολλά, αλλά για τον Μιχαλάτο, πιστέψτε με, κρύβουν πολλές ενδιαφέρουσες εκπλήξεις και προκλήσεις

Αγαπητοί μου, Αν και έχουμε να τα πούμε πολύ καιρό, νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να τα πούμε και εμείς λιγάκι …

Οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν και ο Παρίσης αναδείχθηκε νικητής των εκλογών.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για υγιεινό περίπατο της δημοτικής αρχής και για εύκολη νίκη , αφού μέχρι και τελευταία στιγμή το τοπίο ήταν ρευστό…

Αυτό φάνηκε εξάλλου και από την ασυγκράτητη χαρά των μελών της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ που μόλις διαμορφώθηκε το οριστικό αποτέλεσμα … έκαναν τη νύχτα μέρα με τα βεγγαλικά που έριξαν …

Τώρα το πώς διαμορφώθηκε αυτό το αποτέλεσμα, νομίζω ότι λίγο πολύ είναι γνωστό σε όλους  … και για λόγους οικονομίας χώρου δεν θα αναφερθώ, προς το παρόν τουλάχιστον!

Ένα πράγμα όμως θέλω να πω, θαυμάζω το Θεόφιλο Μιχαλάτο που άντεξε όλα όσα του πρόσαψαν τον τελευταίο καιρό τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Εκεί όμως που θα ήθελα να σταθώ, είναι  στην αλαζονεία κάποιων συγκεκριμένων ατόμων που πιστεύουν ότι επειδή κέρδισαν τις εκλογές … όλοι οι υπόλοιποι και κυρίως οι ηττημένοι θα πρέπει να «εξαφανιστούν» τουλάχιστον από «Κεφαλονιάς» προσώπου και να χάσουν κάθε δικαίωμα λόγου!

Όμως αγαπητοί μου ξεχνάτε ότι μια εξίσου μεγάλη μερίδα Κεφαλονιτών τους ψήφισαν και εσείς ως νέα δημοτική αρχή πρέπει να σεβαστείτε και αυτή την επιλογή.

Με το να συνεχίσετε να πετάτε λάσπη ή να υποβαθμίζετε τους αντιπάλους σας, δεν καταφέρνετε τίποτα. Με το να ψάχνετε το παρελθόν και να προσπαθείτε να ανακαλύψετε λάθη τους το μόνο που καταφέρνετε είναι να χάνετε το χρόνο σας.

Με το μάθετε τους άλλους πώς να μιλάνε Ελληνικά ή την ετυμολογία κάθε λέξης στο λεξικό που χρησιμοποιείτε εσείς … πάλι δε θα καταφέρετε τίποτα…

Ευτυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.

Θα σας συμβούλευα λοιπόν να επικεντρωθείτε στο έργο που έχετε αναλάβει και να αφήσετε στην άκρη το ρόλο του «σωτήρα» της Κεφαλονιάς που θα ξεδιαλύνει την τοπική κοινωνία από όλα τα «βλαβερά» υποκείμενα .

Αυτό το ρόλο δεν μπορείτε να τον παίξετε … και το ξέρετε πολύ καλά .  Όπως λέτε και εσείς στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!!

Τα πέντε χρόνια μπορεί για σας να φαίνονται πολλά, αλλά για τον Μιχαλάτο, πιστέψτε με, κρύβουν πολλές ενδιαφέρουσες εκπλήξεις και προκλήσεις.

Τα πέντε χρόνια δεν θα περάσουν εύκολα για σας … Και οι συνεχόμενες επιθέσεις που κάνετε δείχνουν απλά ότι κάτι θέλετε να κρύψετε … και ο Μιχαλάτος το γνωρίζει! Όπως και εσείς γνωρίζετε τη μεγάλη   απήχηση που έχει στο λαό της Κεφαλονιάς, την αποφασιστικότητα του και την «γαϊδουρινή» υπομονή του. 

Εν αναμονή λοιπών των όσων πρόκειται να ακολουθήσουν!

Γεώργιος Μολφέτας