Πίσω απο τις λέξεις κρύβεται ο... Αλέξης!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 21:06

Πίσω απο τις λέξεις κρύβεται ο... Αλέξης!

Αγαπητοί μου, Εκεί που έπινα τον καφέ μου στο Ληξούρι παρατήρησα έναν αγχωμένο άνθρωπο να πηγαίνει νευρικά πάνω – κάτω, αριστερά – δεξιά και να μιλάει με πάθος σε όποιον (μα σε όποιον ... ) έβρισκε μπροστά του .... Δεν άντεξα και ρώτησα «Ρε παιδιά, ποιος είναι αυτός ο νεαρός με την τόση αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του; Τι ψάχνει; Τι γυρεύει;» «Αυτός είναι ο Αλέξης» «Ο Αλέξης πίσω από τις λέξεις;» «Όχι, ο Αλέξης πίσω από την αντιδημαρχία της Παλικής!!»

Καταλάβατε;
Ο Αλέξης αποδείχτηκε ότι ... με τις παραιτήσεις του και με κάτι διφορούμενα που πέταγε παντού ... για τo τι τελικά θα έκανε στις εκλογές ... ήξερε πολύ καλά τι έκανε!!!

Όχι μόνο κατάφερε να γίνει διευθύνων σύμβουλος αλλά κατάφερε και να του τάξουν , όπως λέγεται, την αντιδημαρχία της Παλικής.

Και το έχει πάρει τόσο στα σοβαρά ο Αλέξης ... που δεν έχει αφήσει πόρτα για πόρτα που να μην έχει χτυπήσει και πρόεδρο για πρόεδρο που να μην του έχει μιλήσει!!!

Το τι λέει ... το πώς πείθει ... το έμαθα και αυτό ... αλλά θα δεν θα σας το μαρτυρήσω ... τώρα τουλάχιστον ...

Ενώ από την άλλη ... ο Βαγγέλης ... το μόνο που κατάφερε ... είναι ανταλλαγή εγκαρδίων και εγκωμιαστικών επιστολών! Τουλάχιστον μπορεί ... να κορνιζάρει ... την επιστολή που του έστειλε ο Δήμαρχος! Να΄χει να δείχνει ... την εκτίμηση που του είχανε!!

Βλέπετε στις μέρες μας δεν επιβραβεύεται η ντομπροσύνη! Απαιτούνται άλλου τύπου χειρισμοί ... για να πας μπροστά.

Ααα!! ... και ξέρετε τι άλλο έμαθα;
Ο Δήμαρχος μας ... ΑΝ , αν λέω , επανεκλεγεί ... δεν σκοπεύει ... να εξαντλήσει όλη την πενταετία στη θέση του Δημάρχου Κεφαλονιάς ... έχειαποφασίσει άλλη ρότα
Με την προκήρυξη εθνικών εκλογών, λέγεται, ... θα διεκδικήσει την βουλευτική έδρα για να ξαναγυρίσει στα παλιά λημέρια του και στους αδελφούς του ...
Έτσι και αλλιώς δεν ανησυχεί για το Δήμο Κεφαλλονιάς ... θα τον αφήσει σε καλά χέρια ... σε πολύ καλά χέρια!!!

Όλα πρύμα!

Γεώργιος Μολφέτας